Kun jij hulp gebruiken tijdens het solliciteren?

Tips tijdens je stage

Sinds 1998 helpen wij studenten aan de gaafste stages. Daarnaast begeleiden we de studenten tijdens het stage lopen. Vanuit deze jarenlange ervaring hebben wij tips geschreven, van 'het solliciteren naar een stage' tot 'het verdedigen van de scriptie'. Speciaal voor jou!

Onze meest populaire stagetips:

Tips voor studenten met leerproblemen

Met jouwsciptiecoach.nl zijn we een gave samenwerking aangegaan. Jouwscriptiecoach.nl is gespecialiseerd in het begeleiden van studenten met leerproblemen. Hierover gaan ze voor ons blogs schrijven. Sommige studenten herkennen het volgende wellicht in zichzelf: Ik heb ADD, hoe ga ik hier mee om bij het schrijven van een scriptie? Hoe ga ik een scriptie schrijven met dyslexie? Je leest het allemaal in onderstaande blogs. More coming soon!

Tips voor de zoektocht naar je stage

Wij helpen je met het vinden van je droomstage. Van het opstellen van je cv tot het berekenen van je stagevergoeding.

Tips voor de eerste weken van je stage

Stiekem zijn de eerste stageweken altijd spannend. Daarom hieronder een aantal tips waardoor de eerste weken een eitje worden!

Algemene stagetips

Krijg je niet genoeg begeleiding of wil je gewoon wat snelle tips om je reistijd naar stage beter te benutten. We hebben het allemaal voor je op een rijtje!

Tips voor de laatste lootjes

De laatste lootjes wegen het zwaarst. Daarom hieronder een aantal tips die jou door de laatste weken heen trekken.

Hoe werkt…

Bij stage komen een aantal dingen kijken die je opleiding misschien nooit heeft uitgelegd, daarom hebben wij het hier voor je gedaan!

Blogs van medestudenten

Echte verhalen van studenten die hetzelfde hebben doorlopen als jou. Check welke tips deze studenten aan je willen doorgeven!

Niet gevonden wat je zocht? Stuur dan even een mailtje naar marketing@lsg.nl. Hopelijk kunnen we je zo snel mogelijk helpen!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.