Heb je een vraag?

Stel ons je vraag of kom eens langs op één van onze kantoren in Den Bosch, Amsterdam of Rotterdam

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je een vraag over een vacature? Dan is het het makkelijkste om te bellen naar het mobiele nummer van de coach die bij de vacature staat.

Heb je een andere vraag? Dan mag je ons altijd bellen op 073 612 16 14 of een mailtje sturen naar info@studentenbureau.nl.

Waar vind je ons?

1481040029.jpg
Kantoor 's-Hertogenbosch
Lekkerbeetjesstraat 8
5211AL 's-Hertogenbosch
Routebeschrijving
1481038549.jpg
Kantoor Amsterdam
MediArena 15
1114BC Amsterdam-Duivendrecht
Routebeschrijving
1481039094.jpg
Kantoor Rotterdam
Vasteland 78
3011 BN Rotterdam
Routebeschrijving

Parkeren in Den Bosch

Bij ons kantoor in Den Bosch hebben we 5 bezoekersparkeerplekken, 4 in de parkeergarage en 1 op het "parkeerdek". Kom je bij ons op bezoek en wil je graag parkeren? Geef dit vooraf bij je (stage)coach of contactpersoon aan. Hij of zij reserveert deze dan voor je.

Waar vind je de parkeerplaatsen? Als je achter het pand de Willemstraat inrijdt, vind je links de inrit naar het parkeerdek (op dezelfde hoogte als de straat). Meteen daarnaast is de inrit naar de parkeergarage. Als je de parkeergarage inrijdt, rij je door tot het einde en dan naar links. Daar zie je parkeerplekken met onze logo's (StudentenBureau & Rockstars).

Naast deze parkeerplaatsen kun je tegenover het restaurant Noble (Wilhelminaplein 1) een paar 100 meter verderop betaald parkeren.

Je vraag snel stellen?

Vul hieronder je gegevens in en de vraag die je hebt, dan zorgt onze collega Hanneke dat je vandaag nog een reactie krijgt.