Stage financieel

Hallo daar! Dus jij bent op zoek naar een gave stage financieel? Je bent hier bij StudentenBureau dan echt helemaal op de juiste plek! Wij bemiddelen namelijk 1.500 studenten bij organisaties en we hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het bemiddelen van studenten.

Ben jij een derdejaars student aan een financiële opleiding en op zoek naar een leerzame stage met veel uitdaging om jezelf enorm te ontwikkelen? Voel jij je als een vis in het water in de financiële wereld en zet je graag de puntjes op de i?

Wij hebben een hoop vacatures voor jou online staan die te maken hebben met finance en die voor jou erg interessant zullen zijn. Bekijk deze pagina met geselecteerde vacatures voor jou en wie weet vindt jij jouw financiële stage. Heb je er eentje gevonden waar je echt een goed gevoel bij hebt dan kun je daar op klikken. Wanneer je dit gedaan hebt dan kun je de gedetailleerde versie van de vacature lezen. Ben je hierna nog steeds erg enthousiast dan klik je op de blauwe button ”ik heb interesse” en zal de consultant een melding krijgen dat jij geïnteresseerd bent in deze vacature.

De consultant zal binnen 2 werkdagen contact met jou opnemen. Je zult uitgenodigd worden voor een intake gesprek bij ons op kantoor of via Skype wanneer het te ver reizen zal zijn voor jou. Bij dit gesprek willen we kennis met jou maken zodat wij een overweging kunnen maken of jij daadwerkelijk de geschikte kandidaat bent voor de vacature waar je op hebt gesolliciteerd. Als wij denken dat jij dit bent zul je op sollicitatiegesprek gestuurd worden. Als dar blijkt dat jullie de perfecte match zijn en de organisatie ziet een samenwerking wel zitten dan kunnen wij jou feliciteren met het feit dat jij in het bezit bent van een financiële stage

Wat als ik nou geen vacature kan vinden?

Geen man over boord, want er zijn nog een aantal manieren waardoor jij toch je stage financieel kunt vinden. Als allereerste kun je onze social media kanalen bekijken, want hierop staan vaak vacatures op. Verder raden wij je aan om jezelf in te schrijven. Wij plaatsen wekelijks een grove 50 vacatures op de website. Heb je nu nog niets kunnen vinden dan is de kans groot dat je binnen een aantal weken zo een vacature hebt gevonden die je wel aanspreekt.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.