Ik zoek een…
in

Waar wil jij een financieel stage?

We hebben 12 vacatures voor jou gevonden

Stage Financieel

Dus jij bent hard aan het zoeken naar een stage financieel? Dan ben jij bij ons van StudentenBureau helemaal op het juiste adres! Wij bemiddelen namelijk al meer dan 20 jaar studenten met bedrijven. Jaarlijks plaatsen we 1.500 studenten en komen er wekelijks gemiddeld 50 nieuwe vacatures online te staan. Wil je hiervan geen enkele financiële stage, afstudeerstage, bijbaan of startersfuntie vacature missen schrijf je dan zo snel mogelijk in voor onze website. Wanneer je dit doet zul jij altijd als eerste op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe vacatures die op de website geplaatst worden. Super handig eigenlijk, want hierdoor hoef je zelf nog minder op zoek te gaan naar leuke financiële vacatures.

Hoe vind je jouw Financieel stage?

Hierboven vind je een overzicht van alle vacatures die te maken hebben met een financieel stage, afstudeerstage, bijbaan of startersfunctie. Bekijk de vacatures en wanneer er voor jou een interessante tussen zit kun je deze vacature liken. Door dit te doen zal de consultant van de vacature een melding krijgen en zal hij of zij binnen 2 werkdagen contact met je opnemen over de financieel stage, afstudeerstage, bijbaan of startersfunctie. Hierna volgt een intakegesprek, om jou als persoon beter te leren kennen, en een sollicitatiegesprek bij het stagebedrijf. Gedurende het gehele proces zullen wij van StudentenBureau je persoonlijk begeleiden en voorzien van tips voor je CV, motivatiebrief en het sollicitaitegesprek. Ondertussen zullen wij ook voor jou aan de slag gaan met het zoeken en regelen van en perfect bedrijf en sollicitatiegesprek. Wanneer beide partijen, jij en het bedrijf, tevreden zijn en de samenwerking aan willen gaan met elkaar zullen wij je van harte feliciteren met het feit dat jij bent voorzien van een financieel stage, afstudeerstage, bijbaan of startersfunctie.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.