For young sales professionals

Make the start of your career a good one!

SB Academie

Waar word jij een ster in?

Je volgt een commerciële- of bedrijfskundige studie en bent bezig met het zetten van de eerste stappen (of stapjes) in jouw professionele carrière. Je weet dat je nu op je plek zit bij deze opleiding, maar je zou meer willen leren van de vakgebieden die jouw studie rijk is. Of, je bent nog zoekende in wat je later voor functie zou willen bekleden. Of misschien wil je gewoon ergens beter in worden dan de rest. We blijven ten slotte Nederlanders!

Het trainingsprogramma

StudentenBureau heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van sales, werving, selectie en personal branding. Al die tijd werken wij samen met jong talent, oftewel met jou en jouw studiegenoten, vrienden, vriendinnen en/of familie. Wij zien als geen ander de toegevoegde waarde van young professionals, maar merken ook waar de behoeften van deze groep ligt. Dat is waarom wij de volgende workshops/trainingen aanbieden:

  • Personal branding
  • Solliciteren
  • Sales - Telefonische acquisitie
  • Sales - Succesvol verkoopgesprek
  • Persoonlijke effectiviteit

Q5Ht27Jq2uwp8tMXpaZA9CeZQBzYOrGFCJqQoXJv.jpg

Personal branding

Een interactieve workshop waarin je jouw talenten, kwaliteiten en ambities vast stelt! Jij kent jezelf het best, wij helpen je met dit aan anderen te laten zien. Hoe kan je jouw specifieke talenten impactvol presenteren? Dat is wat je uit deze workshop meeneemt!

Solliciteren

Tips over het schrijven van een goede sollicitatiebrief of het maken van een toffe sollicitatievideo (we leven wel in 2021). Hoe zet je jouw CV het best in elkaar? En hoe kom je zo sterk mogelijk over tijdens een sollicitatiegesprek? Voor het beantwoorden van deze vragen ben je bij ons aan het juiste adres!

Sales

Wellicht ben jij de nieuwe Jordan Belfort, maar weet je dit zelf nog niet. Onze salestrainer geeft praktische tips over het houden van een succesvol telefoongesprek. Ook leert hij je meer over verschillende gesprekstechnieken en benaderingswijze tijdens een verkoopgesprek.

Persoonlijke effectiviteit

Tijdens deze training leren we je meer over het behalen van successen. En wat zijn successen nou eigenlijk voor jou? Je krijgt hier meer inzicht in hoe je er voor kan zorgen dat jouw activiteiten opleveren wat ze op zouden moeten leveren. Ook timemanagement komt hierbij aan bod.

En wat kost dat dan?

Niets! 0,0 euro's. Behalve voldoende motivatie, enthousiasme en een deel van jouw tijd. We vinden het simpelweg té belangrijk om te investeren in de toekomst van young professionals. En dat is wat we hiermee proberen te doen.

Interesse gewekt?

Kom maar doorrrrr met dat mailtje, belletje of appje. Jeffrey
staat je graag te woord over het in gang zetten van een mogelijke samenwerking of over het inplannen van workshops: ihRdkX9IVnSIhCAbbaUzf2uPBsqDAhSlfXklPYbJ.jpg

Tel.: 0629038136
Mail: j.oosterhoff@studentenbureau.nl