9 communicatie bijbanen voor jou gevonden

Bijbaan communicatie

Alle communicatiestudenten opgelet! Wij hebben een aantal fantastische bijbanen in communicatie voor je klaar staan! Verantwoordelijk worden de communicatie van een creatief marketingbureau of het ondersteunen van de marketing van een stichting? Hierboven zie je de vacatures, staat jouw perfecte bijbaan communicatie er (nog) niet tussen? Schrijf je dan in, wij krijgen namelijk elke dag nieuwe vacatures voor studie gerelateerde bijbanen binnen.

Hoe wij de perfecte bijbaan communicatie voor jou vinden!

Bij StudentenBureau rijden onze stageconsultants elke dag door héél Nederland om gave stageplekken, afstudeerplekken, startersfuncties en bijbanen te zoeken voor studenten in elk vakgebied. Deze bijbaan zijn beschikbaar in verschillende vakgebieden; van IT tot aan communicatie! Door langs te gaan bij elke werkgever kunnen wij je een aantal punten verzekeren:

  • Een goed uurloon. Wij werken alleen maar samen met werkgevers die jou écht serieus nemen. Ze zien je niet als een extra hulp, maar écht als een parttime versterking die de huidige werkzaamheden naar het volgende niveau tilt. Daarom vragen we aan al deze werkgevers om een minimaal loon van 10€ per uur te betalen.
  • Goede begeleiding. Vanuit StudentenBureau werken wij veel samen met organisaties die ervaren zijn met het begeleiden van aanstormende professionals. Daarom checken wij altijd hoe de begeleiding binnen de uitdagingen die wij aanbieden.

  • Een studie gerelateerde baan betekent niet alleen werken op niveau, maar ook ervaring opdoen in je vakgebied en veel leren over de werkzaamheden. Nu mag je eindelijk jouw theoretische kunde gaan toepassen in de praktijk!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.