Sinds 1998

Helpen we jaarlijks 1.500 studenten aan een stage, afstudeerstage of bijbaan! Ben je een bedrijf? Klik rechtsboven!

Voor studenten

Wat doen wij voor jou?

De stage- of afstudeerstage periode komt er aan en je moet op zoek naar een tof stagebedrijf. Jij bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van vacatures en het matchen van deze vacatures met de eisen van de opleiding. Waar begin je met zoeken? En waar moet je op letten? StudentenBureau helpt jou hier bij! Wij zijn een bemiddelingsbedrijf dat vraag en aanbod samenbrengt. Wij nemen de werving en selectie van bedrijven uit handen en helpen studenten met het maken van een connectie met deze bedrijven. Dit scheelt enorm veel tijd voor jou en voor het stagebedrijf. Wij zorgen voor de perfecte match!

Hoe doen wij dat?

Wij willen jou persoonlijk spreken en/of zien, zodat wij jouw wensen en behoeften duidelijk in beeld hebben. Daarnaast gaan wij zelf naar bedrijven toe, om kennis met het bedrijf te maken en om alle voorwaarden door te nemen. De belangrijkste eisen die wij stellen tijdens zo'n gesprek, zijn:

  • Minimaal €400,- stagevergoeding per maand
  • Maximaal één uur reizen van deur tot deur
  • Je bent verzekerd van een stagebegeleider vanuit de organisatie op HBO-niveau
  • Persoonlijke hulp bij; solliciteren, opmaak van een cv en coaching tijdens de stage
  • Zekerheid bij de goedkeuring van je stage

Ieder sollicitatiegesprek zien wij als een nieuwe kans voor jong talent. Daarom begeleiden we iedere sollicitant zo goed en intensief mogelijk. Wij vinden dit gesprek namelijk net zo belangrijk als jij!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.