Sinds 1998

Helpen we jaarlijks 1.500 studenten aan een stage, afstudeerstage of bijbaan

Wat doen wij voor jou?

Wat doen wij voor jou?

Je moet gaan stagelopen voor je opleiding en dit betreft een meewerkstage of afstudeerstage en vanuit school moet je dit allemaal zelf gaan regelen. Wij zijn de perfecte organisatie die jou hierbij kunnen helpen. Wij zijn namelijk een bemiddelingsbedrijf waarin wij vraag en aanbod samenbrengen. Dat wil zeggen dat wij het zoekproces van studenten en bedrijven uit handen nemen. Dit scheelt enorm veel tijd en moeite voor jou en het stagebedrijf. Wij zorgen voor de perfecte match tussen student en bedrijf.

Hoe doen wij dat?

Wij willen jou persoonlijk spreken en/of zien zodat wij meteen een inschatting kunnen maken of jij een geschikte kandidaat bent voor een bepaalde stage bij een organisatie. Ons doel is en blijft namelijk om dé perfecte match te vinden tussen student en stagebedrijf. Aan de andere kant gaan wij zelf naar de bedrijven toe om kennis te maken met het bedrijf en alle voorwaarden door te spreken. Wij hebben namelijk een aantal eisen die wij belangrijk vinden voor bij de stage, deze zijn:

  • - Minimaal €300,- stagevergoeding per maand
  • - Maximaal één uur reizen van deur tot deur
  • - Je bent verzekerd van stagebegeleider van de organisatie op HBO niveau
  • - Persoonlijke hulp bij; solliciteren, opmaak van je cv en coaching tijdens je stage
  • - Zekerheid bij de goedkeuring van je stage

Verder proberen wij er zelf zo veel mogelijk aan te doen om het slagingspercentage zo hoog mogelijk te houden. Dit doen wij onder andere door de stagiairs zoveel mogelijk te begeleiden waar mogelijk is. Ook hebben wij elke stageperiode een thesis bootcamp voor alle studenten die hier baat bij hebben. Dit is een avond waarin wij alle vragen van de studenten zullen beantwoorden samen met een aantal cases en net afgestudeerden.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.