36 bedrijfskunde afstudeerstages voor jou gevonden

Afstudeerstage bedrijfskunde

Welkom op onze webpagina over afstudeerstages in de richting bedrijfskunde! Hier zul jij alle vacatures vinden die te maken hebben met een bedrijfskundige opleiding. Ben jij iemand die onder andere een opleiding bedrijfskunde, bedrijfskunde MER of technische bedrijfskunde studeert en op zoek naar een afstudeerstage? Dan zit je op deze webpagina helemaal op het goede adres.

Hoe wordt een bedrijfskunde afstudeerstage nou gevonden?

Op deze webpagina staan alle vacatures die ook maar iets te maken hebben met de bedrijfskundige kant van een organisatie. Van cultuur en samenwerking tot processen en informatie. Je leert niet alleen adviseren, maar ook zorgen dat een bedrijf met jouw ideeën aan de slag gaat. Verder ben jij een verbinder in de organisatie en ben je goed in dingen organiseren en in een team werken.

Ik heb een leuke vacature gevonden, en nu?

Jij hebt op alle gemak en in alle rust de vacatures bekeken en je hebt echt een vacature gevonden waarvan je denkt dat deze 100% bij jou past. Om op deze vacature te solliciteren hoef je alleen maar op de “ik heb interesse” button te klikken onderaan de pagina. Wanneer je dit gedaan hebt zal de consultant een melding krijgen van jou en deze zal binnen 2 werkdagen contact met je opnemen. Wanneer de consultant dit doet zul jij een persoonlijkheidstest moeten maken en je cv opsturen. De persoonlijkheidstest en cv zijn alvast een voorproefje voor het intake gesprek dat je zult hebben.

Wij nodigen je namelijk uit voor een intake gesprek om je nog beter te leren kennen. Dit is namelijk nodig omdat wij de perfecte match willen creëren tussen student en bedrijf.

Wanneer wij denken dat jij de perfecte match bent zullen wij een sollicitatiegesprek voor je inplannen. Je zult op sollicitatie gaan bij het bedrijf, wanneer jij en het bedrijf positief zijn over elkaar kunnen wij jou feliciteren met het feit dat jij nu in het bezit bent van een afstudeerstage. Zo snel kan dat gaan bij ons!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.