Ik zoek een…
in

Waar wil jij een bedrijfskunde afstudeerstage?

We hebben 72 vacatures voor jou gevonden

Afstudeerstage bedrijfskunde

Je bent op zoek naar een leuke bedrijfskunde afstudeer stage, wat goed dat je ons gevonden hebt! Wij bemiddelen jaarlijks met succes zo'n 1.500 studenten met bedrijven door vraag en aanbod samen te laten komen. Ook plaatsen wij wekelijks 50 nieuwe vacatures op de website om de aanwas van nieuwe vacatures hoog te houden. Wellicht zit er dan ook een toffe bedrijfskundige afstudeerstage voor jou bij. Schrijf je sowieso eventjes in op onze website. Super handig, want zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures die geplaatst worden op de website.

Hoe vind je jouw bedrijfskunde afstudeerstage?

Dat is eigenlijk super gemakkelijk. Hierboven vind je een paginaoverzicht met alle bedrijfskundige afstudeerstages die wij tot op heden tot onze beschikking hebben. Hou ook onze social media in de gaten en met name LinkedIn. Hierin worden de beste stages gedeeld met de buitenwereld. Kijk daarnaast gerust even met alle gemak naar al de vacatures die we hebben op het gebied van bedrijfskunde afstudeerstages en laat, doormiddel van een simpele klik op de like knop, weten of je interesse hebt in een vacature. Als je dit namelijk doet dan krijgt de consultant van de vacature een melding dat jij een vacature van hem of haar leuk vindt en zul jij binnen 2 werkdagen een belletje krijgen van de consultant. Hierna wordt de procedure gestart en zul je uitgenodigd worden voor een intake gesprek om jou persoonlijk beter te leren kennen. Dit doen we om een zo goed mogelijk beeld van je te krijgen en een pefecte match te vormen met het bedrijf. Als dit zo is dan laten we jou op sollicitatie gesprek gaan bij het bedrijf. Wanneer beide partijen, jij en het bedrijf, tevreden zijn dan kunnen wij van StudentenBureau jou van harte feliciteren met het feit dat jij in het bezit bent van een bedrijfskunde afstudeerstage!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.