ALLEEN MAAR WINNAARS

Stagiair- en stagebedrijf van het jaar 2023

Zonneplan

Dag van de stagiair - winnaars!

Na meer dan 100 nominaties voor de beste stagebedrijven en stagiaires en meer dan 2200 stemmen op de top-5, was het dan eindelijk zover: de Dag van de stagiair!

Niet alleen de dag waarop stagiairs in het zonnetje worden gezet, maar ook de dag waarop de stagiair en het stagebedrijf van 2023 bekend wordt gemaakt.

Wie worden stagiair en stagebedrijf van het jaar 2023?

De top-5 stagiaires en stagebedrijven.

Begin april maakten we de top-5 beste stagiairs en stagebedrijven bekend. De top-5 stagiairs van 2023 bestaat uit Luc, Pieke, Anouk, Floris en Terry. De top-5 stagebedrijven bestaat uit Social Deal, Eiffel, Zonneplan, Pluzorg en PCN.

Deze stagiairs en stagebedrijven zijn stuk voor stuk toppers! Hulde voor alle inzet en energie die er in de nominaties en het verzamelen van stemmen is gestoken!

Maar er kan natuurlijk maar één stagebedrijf en één stagiair de winnaar zijn.

De winnaars van 2023 zijn...

Stagebedrijf van het jaar 2023 is…

Zonneplan! Van harte gefeliciteerd! Een stagebedrijf met op dit moment 18 stagiairs in dienst, verdeeld over verschillende afdelingen.

Volgens de stagiairs van Zonneplan onderscheidt Zonneplan zich door net dat extra beetje begeleiding tijdens de stage. Zonneplan heeft echt oog voor de stagiair en het is ook nog eens een gezellig bedrijf. Allemaal belangrijke elementen voor een succesvolle stage!

We hebben de hele organisatie vandaag flink verrast met deze overwinning en werden daarbij hartelijk ontvangen.

9lzE7YPlnh4AtxM0KvbheDFOn0PJDfn7pZR4lvb3.jpg

Stagiair van het jaar 2023 is…

Floris! Van harte gefeliciteerd! Volgens Lale van CarCollect heeft Floris deze prijs verdiend, omdat hij echt onderdeel is van het bedrijf. “Een harde werker, maar hij staat ook open voor een geintje. Met een duidelijk doel weet hij wat hij wil en gaat hij daar met een constante drive voor. Vanaf de eerste dag is Floris al onderdeel van ons team.”

Ook Floris hebben we vandaag verrast met deze mooie prijs.

L35JZovI10zCcx79DvMdu1GcpGNZdqbVh9p1JVPv.jpg

De dag van de stagiair

Deze stagiair van het jaar en het stagebedrijf van het jaar zijn ter ere van de Dag van de stagiair. Dé dag om jouw stagiair in het zonnetje te zetten! Studenten dragen immers erg veel bij met een toffe opdracht, ondersteunen bij dagelijks werk en hebben de nieuwste kennis in huis.

Heb jij jouw stagiair ook in het zonnetje gezet?

Dank aan sponsoren

Dit jaar is een deel van de prijzen gesponsord door House of Beers.