10 bedrijfskunde bijbanen voor jou gevonden

Bijbaan bedrijfskunde

Welkom op de webpagina van StudentenBureau voor een bijbaan in de richting bedrijfskunde. Op deze webpagina zul jij alles vinden wat betrekking heeft met bedrijfskunde. Dus ben jij op zoek naar een toffe bedrijfskundige bijbaan dan ben je hier helemaal aan het goede adres.

Ben jij dus iemand die zich graag bezighoudt met de organisatie en marktomgeving van een bedrijf en houdt jij van bedrijfseconomie, economie, psychologie en sociologie dan zit je hier helemaal op de juiste plek!

Maar hoe vind ik nou die ene bijbaan waar ik echt gelukkig van word?

Een hele goede vraag, maar dat is echt heel erg simpel! Wij van StudentenBureau hebben namelijk als allereerst alle bedrijfskundige vacatures speciaal voor jou op één webpagina gezet zodat je daar niet meer naar hoeft te zoeken.

Wanneer je de vacature gevonden hebt waarvan jij denkt dat hij echt bij jou past dan klik je hier gewoon simpelweg op. Lees de gedetailleerde vacature beschrijving en als het dan nog zo is dat je helemaal enthousiast bent dan kun je op de “ik heb interesse” button klikken om te solliciteren. Wanneer je dit doet krijgt de consultant van de vacature een melding binnen dat jij hierop gesolliciteerd hebt. De consultant zal binnen 2 werkdagen contact met je opnemen en zal je vragen om een persoonlijkheidstest te maken, je cv op te sturen en zal je uitnodigen voor een intakegesprek via Skype of op kantoor.

Kun jij nou echt geen vacature vinden die jou aanspreekt dan raden wij je aan om jezelf in te schrijven op onze website. Wanneer je dit doet zal jij ten alle tijden op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die wekelijks geplaatst worden. Wekelijks worden er 50 nieuwe vacatures geplaatst op de website dus er zal er ongetwijfeld eentje bijzitten voor jou. Slim is het ook om onze social media kanalen in de gaten te houden.

En wat gebeurd er na het intake gesprek?

Als wij denken dat jij perfect in het plaatje past bij het bedrijf zullen wij een sollicitatiegesprek regelen voor jou. Wanneer beide partijen tevreden zijn over elkaar kunnen wij jou feliciteren met het feit dat jij in het bezet bent van een bijbaan in een bedrijfskundige richting. Zo snel kan dat gaan bij ons!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.