15 hrm afstudeerstages voor jou gevonden

Afstudeerstage HRM

Zo te zien ben jij op zoek naar een afstudeerstage voor jouw studie HRM. Al sinds 1998 helpt StudentenBureau HRM studenten zoals jij bij het vinden van interessante HRM afstudeeropdrachten. Dit doen we door heel Nederland heen en wekelijks bezoeken we nieuwe bedrijven bij jou in de regio die op zoek zijn naar een HRM afstudeerder. Staat jouw HRM afstudeerstage er op dit moment nog niet tussen? No worries: schrijf je bij ons in en op het moment dat er een nieuwe HRM afstudeeropdracht op onze site komt te staan, krijg jij daar meteen een melding van in je mail.

Waarom jouw HRM afstudeerstage via StudentenBureau vinden?

Allereerst: als jij jouw HRM afstudeeropdracht op HBO niveau via ons vindt, dan kost dit jou helemaal niks. We vragen je wel om bij ons op kantoor langs te komen voor een intakgesprek. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en eisen rondom jouw HRM afstudeerstage: waar ben je naar op zoek en wat voor soort stagebedrijf past er bij jou? Hebben we een dergelijk bedrijf al voor je? Dan leggen we jouw profiel bij hen voor. Is het stagebedrijf ook enthousiast over jou? Dan plannen we direct een sollicitatiegesprek voor je in. In dit gesprek kun je de afstudeerwerkzaamheden bespreken en bepaal je zelf of jij wilt starten met deze HRM afstudeerstage. We vragen je wel om na het gesprek op dezelfde dag een beslissing te nemen. Zo kunnen we ook snel weer voor je verder zoeken als dit uiteindelijk niet de HRM afstudeerstage voor jou was.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.