Afstudeerstage HRM

Op deze pagina staan al onze vacatures voor afstudeerstages binnen het domein HRM (Human Resource Management). Mocht je op zoek zijn naar een afstudeerstage HRM, dan zit je hier dus op de goede plek! Wij helpen jou met het vinden van dé ideale afstudeerstage HRM. En dat zonder dat er enige kosten aan verbonden zijn! Bijna te mooi om waar te zijn; maar het is echt zo.

Wat we exact voor je doen

Bij StudentenBureau hebben we een team van stagecoaches en -consultants klaar staan die elke dag werken om studenten met stagebedrijven te verbinden. Wanneer je enthousiast bent over een stage kun je dit laten weten in de desbetreffende vacature. Vervolgens neemt een van onze coaches contact met je op. Deze neemt de stage door. Jij vertelt vervolgens wat je precies zoekt en wat je ervaringen zijn.

Samen gaan jullie kijken of deze stage écht goed bij je past, en gaan jullie de stage voorbereiden. Wanneer jullie beide zeker zijn dat deze stage jouw ideale stage is wordt het sollicitatiegesprek voorbereidt. Nu aan jou de beurt om de stageplek binnen te slepen!

Staat je perfecte afstudeerstage HRM er niet tussen?

Klik dan op de blauwe knop linksboven aan het beeldscherm om je in te schrijven. Zo ontvang je automatisch alle relevante stagevacatures in je mailbox!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.