Onze nieuwe collega worden?

We zijn altijd op zoek naar stagiairs, parttime studenten en fulltime collega's

Wil jij werken bij StudentenBureau?

f1bfe186a8ecda527514f3427a31c993.pngLeuk dat je interesse hebt om onze nieuwe collega te worden! Bij StudentenBureau zijn we altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's. Van stagiairs voor onze marketingafdeling, parttimers voor ons klantencontact of recruitment tot fulltime collega's die graag als consultant/ accountmanager willen starten.

Kom naar ons meet-us event, zodat we kennis met elkaar kunnen maken!

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn per direct op zoek naar de volgende medewerkers:

Ben je nu aan het afstuderen maar ben je je wel alvast aan het orienteren op de arbeidsmarkt? En is de functie van Sales Consultant jou op het lijf geschreven?
Sluit dan aan bij ons meet-us event op 2 maart!

Waarom is werken bij StudentenBureau zo leuk?

47d4d40ff06fa30f21935048141a6d4e.jpeg

Training & Coaching

Gezellige collega's

Successen vieren

Je volgt bij ons trainingen op het gebied van sales & recruitment en we hebben een uitgebreid inwerktraject met eigen mentor. Verder kun je kiezen uit diverse doorstroomprofielen en volg je het trainingsprogramma Control Yourself. Je krijgt 45 fantastische collega's, hebt iedere week een vrijmibo op ons dakterras (of videobellend), gaat jaarlijks met je collega's op uitje in Nederland en een keer naar het buitenland en zo zijn er nog vele andere kwartaalafsluitingen en uitjes! Uiteraard onder het genot van een biertje (of 2 of meer...). Successen vieren zit in ons DNA! Dus naast een mooi salaris, een stimulerende bonusregeling en winstdeling aan het einde van het jaar is er genoeg ruimte om een echte winnaar te zijn. Van interne salesweken tot meedoen aan sporttoernooien.

Ben jij StudentenBureau proof?

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Open sollicitatie bij StudentenBureau

Vul hieronder je gegevens in en de vraag die je hebt, dan zorgt onze collega Hanneke ervoor dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar jobs@studentenbureau.nl.