Onze nieuwe collega worden?

We zijn altijd op zoek naar stagiairs, parttime studenten en fulltime collega's

JOIN OUR TEAM!

Om nog meer impact op de carrière van studenten te kunnen blijven maken, zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Check snel of één van de volgende vacatures bij jou past.

Onderzoek hier of jij & StudentenBureau een match zijn!
Of twijfel je of je op dit moment op je plek zit? Beantwoord deze 6 vragen en ontdek of je helemaal happy bent!

Onze vacatures:

Fulltime & parttime vacatures

Stages & afstudeerstages

Op zoek naar een tof afstudeeronderzoek of afstudeerproject? Of de eerste stappen zetten tijdens een meewerkstage? Bekijk ons programma en solliciteer! Iedere stageperiode werken we samen met 8 tot 10 stagiaires.

Do you have what it takes?

We nemen je graag even mee in de sollicitatie procedure.

  • Stap 1. Jij bent super enthousiast en appt/belt of mailt ons om jouw interesse kenbaar te maken.
  • Stap 2. Kennismakingsgesprek met een kop koffie op kantoor in Den Bosch of Amsterdam.
  • Stap 3. Eventuele meeloopdag met een consultant om jou een zo goed mogelijk beeld van de functie en organisatie te geven.
  • Stap 4. Sollicitatiegesprek met jouw toekomstige manager en een collega, zodat je een goed beeld kunt vormen van je toekomstige collega's.

Waarom jij echt bij ons wilt werken?

47d4d40ff06fa30f21935048141a6d4e.jpeg

Training & Coaching vanuit SB Academie

Gezellige collega's

Successen vieren

Je volgt bij ons trainingen op het gebied van sales & recruitment en krijgt persoonlijke coaching van trainers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Verder kun je kiezen uit diverse doorstroomprofielen en volg je het trainingsprogramma Control Yourself. Je krijgt 45 fantastische en gezellige collega's, hebt iedere week een vrijmibo op ons dakterras (of videobellend), gaat jaarlijks met je collega's op uitje in Nederland en een keer naar het buitenland en zo zijn er nog vele andere kwartaalafsluitingen en uitjes! Uiteraard onder het genot van een biertje (of 2 of meer...). Successen vieren zit in ons DNA! Dus naast een mooi salaris, een stimulerende bonusregeling en winstdeling aan het einde van het jaar is er genoeg ruimte om een echte winnaar te zijn. Van interne salesweken tot meedoen aan sporttoernooien.