Onze nieuwe collega worden?

We zijn altijd op zoek naar stagiairs, parttime studenten en fulltime collega's

JOIN OUR TEAM!

Om nog meer impact op de carrière van studenten te kunnen blijven maken, zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Check snel of één van de volgende vacatures bij jou past. Meteen weten of jij & StudentenBureau een match zijn, doe hier de QUIZ!

Fulltime functies

* Voor alle vacatures geldt dat de startdatum bespreekbaar is

Ben je nu aan het afstuderen maar ben je je wel alvast aan het orienteren op de arbeidsmarkt? We drinken graag een kopje koffie met je op een van onze kantoren om je op deze manier een goed beeld te geven van onze organisatie en functie. Of kom naar (online) Meet-us Event op dinsdag 9 november. Zien we je dan?

Bijbanen:

Stages & afstudeerstages

We hebben doorlopend commerciele/sales gerichte vraagstukken. Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waar je kan aanblijven in een consultant/accountmanagersfunctie? Stuur dan je CV naar jobs@studentenbureau.nl of bel of app met onze Corporate Recruiter Sabine van Schooten (0629319136).

Enthousiast en benieuwd naar meer?

Waarom jij echt bij ons wilt werken?

47d4d40ff06fa30f21935048141a6d4e.jpeg

Training & Coaching vanuit SB Academie

Gezellige collega's

Successen vieren

Je volgt bij ons trainingen op het gebied van sales & recruitment en krijgt persoonlijke coaching van trainers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Verder kun je kiezen uit diverse doorstroomprofielen en volg je het trainingsprogramma Control Yourself. Je krijgt 45 fantastische en gezellige collega's, hebt iedere week een vrijmibo op ons dakterras (of videobellend), gaat jaarlijks met je collega's op uitje in Nederland en een keer naar het buitenland en zo zijn er nog vele andere kwartaalafsluitingen en uitjes! Uiteraard onder het genot van een biertje (of 2 of meer...). Successen vieren zit in ons DNA! Dus naast een mooi salaris, een stimulerende bonusregeling en winstdeling aan het einde van het jaar is er genoeg ruimte om een echte winnaar te zijn. Van interne salesweken tot meedoen aan sporttoernooien.