Onze nieuwe collega worden?

We zijn altijd op zoek naar stagiairs, parttime studenten en fulltime collega's

Wil jij werken bij StudentenBureau?

f1bfe186a8ecda527514f3427a31c993.pngLeuk dat je interesse hebt om onze nieuwe collega te worden! Bij StudentenBureau zijn we altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's. Van stagiairs voor onze marketingafdeling, parttimers voor ons klantencontact of recruitment tot fulltime collega's die graag consultant/ accountmanager willen starten.

Naar wie zijn wij op zoek bij StudentenBureau?

Meet-us op woensdag 11 september

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken als consultant? Meld dan je gemakkelijk aan via jobs@studentenbureau.nl om deel te nemen aan ons Meet-us event.

Ps. Vind je september te laat? We kunnen natuurlijk altijd een keer 1op1 koffie drinken.

Hoe ziet het programma voor het Meet-us event eruit?

Bij ons geen eentonige sollicitatiegesprekken. Je leert ons veel beter kennen op onze Meet-us events en wij jou ook! Daarom organiseren we dit jaar 2 Meet-us events om kennis met je te maken.

17.30 hapje eten, wanneer je daar zin in hebt
18.00 - 20.30 Meet Us-event:
* Presentatie over StudentenBureau door onze directeur
* Voorstelronde
* Salesgame: hoe resultaatgericht ben jij?
20.30 Borrel

Kun je er niet bij zijn op 11 september? Maak dan kennis in een 1op1 met ons:

Stuur je CV toe naar Mirja den Reijer en zij zal contact met je opnemen jobs@studentenbureau.nl

Waarom is werken bij StudentenBureau zo leuk?

47d4d40ff06fa30f21935048141a6d4e.jpeg

Training & Coaching

Gezellige collega's

Successen vieren

Je volgt bij ons trainingen op het gebied van sales & recruitment en we hebben een uitgebreid inwerktraject met eigen mentor. Verder kun je kiezen uit diverse doorstroomprofielen en volg je het trainingsprogramma Control Yourself. Je krijgt 75 fantastische, hebt iedere week een vrijmibo op ons roof top terras, gaat jaarlijks met je collega's naar Parijs en zo zijn er nog vele andere kwartaalafsluitingen en uitjes! Uiteraard onder het genot van een biertje (of 2). Successen vieren zit in ons DNA! Dus naast een mooi salaris, een stimulerende bonusregeling en winstdeling aan het einde van het jaar is er genoeg ruimte om een echte winnaar te zijn. Van interne salesweken tot meedoen aan sporttoernooien.

Open sollicitatie bij StudentenBureau

Vul hieronder je gegevens in en de vraag die je hebt, dan zorgt onze collega Hanneke ervoor dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt.