Onze nieuwe collega worden?

We zijn altijd op zoek naar stagiairs, parttime studenten en fulltime collega's

JOIN OUR TEAM!

Om nog meer impact op de carrière van studenten te kunnen blijven maken, zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Check snel of één van de volgende vacatures bij jou past. Meteen weten of jij & StudentenBureau een match zijn, doe hier de QUIZ!

Fulltime functies

Bijbanen:

Stages:

Ben je nu aan het afstuderen maar ben je je wel alvast aan het orienteren op de arbeidsmarkt? Reageer dan op ons traineeship of kom naar (online) Meet-us Event! Zien we je dan?

Waarom jij echt bij ons wilt werken?

47d4d40ff06fa30f21935048141a6d4e.jpeg

Training & Coaching vanuit SB Academie

Gezellige collega's

Successen vieren

Je volgt bij ons trainingen op het gebied van sales & recruitment en krijgt persoonlijke coaching van trainers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Verder kun je kiezen uit diverse doorstroomprofielen en volg je het trainingsprogramma Control Yourself. Je krijgt 45 fantastische en gezellige collega's, hebt iedere week een vrijmibo op ons dakterras (of videobellend), gaat jaarlijks met je collega's op uitje in Nederland en een keer naar het buitenland en zo zijn er nog vele andere kwartaalafsluitingen en uitjes! Uiteraard onder het genot van een biertje (of 2 of meer...). Successen vieren zit in ons DNA! Dus naast een mooi salaris, een stimulerende bonusregeling en winstdeling aan het einde van het jaar is er genoeg ruimte om een echte winnaar te zijn. Van interne salesweken tot meedoen aan sporttoernooien.

Open sollicitatie bij StudentenBureau

Vul hieronder je gegevens in en de vraag die je hebt, dan zorgt onze collega Sabine er voor dat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar jobs@studentenbureau.nl.