LEARNING LIKE A HERO

Het stageprogramma van StudentenBureau

Interne stages

De stages en afstudeerstages binnen het SB stageprogramma vallen binnen een unieke route voor young professionals. We zetten alles op alles, zodat jij als sales-, marketing-, communicatie- of hr-stagiair alles uit de stage of afstudeerstage haalt. Onze stagiairs werken aan betekenisvolle projecten, zijn onderdeel van het bedrijf en komen te werken binnen meerdere teams. Per vakgebied zijn er meerdere stagebegeleiders op hbo-niveau, die jou weg wijs maken.

Op zoek naar een tof afstudeeronderzoek of afstudeerproject? Of de eerste stappen zetten tijdens een meewerkstage? Bekijk ons programma en solliciteer! Iedere stageperiode werken we samen met 8 tot 10 stagiairs.

Stage - afstudeerstage SALES HERO

Sales is een vak apart. Iedere dag is een uitdaging, wD5WDuxjOptsictD2xWsYQVJWHJcqRvOkftOX6nHH.jpgaarbij je werkt aan een betere versie van jezelf, op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Heb jij het in je om op de juiste manier te reageren op behoeften van een bedrijf of persoon?

Bij StudentenBureau hebben we 25 jaar ervaring in de wereld van sales- en accountmanagement en deze ervaring delen wij graag! Binnen het SALES HERO traject, bieden we verschillende stagevormen aan:

  1. Sales- en accountmanagement
  2. Inside sales / binnendienst
  3. Salesprocessen en CRM

Sale away with StudentenBureau!

Stage - afstudeerstage MARKETING HERO

yWk4VBdpSFUk2RCMV2aF5SsurVi4XrbTwOp8mQJO.jpg

Marketing en communicatie bieden veel mogelijkheden. Bij StudentenBureau werken we met een gedreven team aan onze campagnes en uitingen.

Het MARKETING HERO traject leert je meer over de veelzijdigheid van marketing in al haar vormen. Je richt je op creativiteit, campagnes en creatie. We bieden de volgende stagesvormen aan:

  1. Eventmanagement
  2. Branding en social media marketing

Stage - afstudeerstage OFFICE HERO

Office. Super belangrijk voor een goed draaiende organisatie, zo Hym3GJUrq3JNyxk4btoOetEkEXFNdhvCh7DmmLr5.jpgnu en dan enigszins onderschat. Maar niet bij StudentenBureau!

Jij bent degene die er voor zorgt dat alles op locatie op rolletjes verloopt. Wij laten je zien wat er komt kijken bij het werken binnen een commerciële organisatie.

Studeer jij office- of facility management en gaat je bloed sneller stromen van 'dingen regelen'? Dan bieden we jou graag een kans aan binnen het OFFICE HERO traject. Dit traject richt zich met name op interne events, pandbeheer en ondersteuning van hr.

Aanmelden