Gemakkelijk en snel

Een stage, afstudeerstage of bijbaan vinden

Hoe helpen wij jou?

Jouw ontwikkeling staat bij StudentenBureau centraal: wij vinden de stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan die bij je past. We leren je goed kennen door aandacht te besteden aan jouw persoonlijkheid en competenties. Dit doen we door bij het eerste telefonische contact met jou je te vragen om je CV + een assessment wat je moet maken, naar ons op te sturen. Tijdens dit eerste telefonische contact zal je gevraagd worden om bij ons op kantoor op intake te komen. Als dit voor jou te ver weg is dan kunnen we eventueel ook een skype gesprek met je inplannen. De reden hiervan is dat we jou beter leren kennen om de perfecte match te vinden tussen student en bedrijf. Samen gaan we namelijk een succes maken van jouw stage, afstudeerstage of bijbaan.

Wij zullen jou ook intensief begeleiden gedurende je sollicitatieprocedure voor een stage of bijbaan. We willen namelijk dat alles op rolletjes loopt voor jou en dat jij zo snel mogelijk voorzien bent van een toffe stage waar jij helemaal op je plek zit.

Ook tijdens jouw stage- of bijbaanperiode bij één van onze bedrijven blijven we samen met jou werken aan je kennis en ontwikkeling. Dit doen we door het contact te onderhouden met jou en door je meerdere malen in je stage-of bijbaanperiode te vragen hoe de periode gaat en of er geen dingen zijn waar je tegenaan loopt. Voor een beknopte samenvatting van het hele verhaal kun je ook naar beneden scrollen.

Onze dienst is voor jou als student is volkomen gratis!

Je stage regel je in 2,5 uur

Vertel ons wat voor stage je zoekt

Vertel ons wat voor stage je zoekt

Bekijk al onze stages, schrijf je gratis en vrijblijvend in en geef gemakkelijk aan welke stages jij leuk vindt.
query_builder 15 min
Telefonisch contact

Telefonisch contact met jouw coach

Je coach belt jou om te kijken hoe wij je kunnen helpen aan een stage.
query_builder 15 min
Kennismaking

Een kop koffie en kennismaking bij ons op kantoor

Je komt bij ons langs, zodat wij kennis met jou kunnen maken. Jouw coach vertelt je meer over onze stages en samen komen we er precies achter welke stage bij je past.
query_builder 30 min
Voorbereiden

Samen je eerste gesprek voorbereiden

Je coach regelt voor jou een sollicitatiegesprek bij het bedrijf dat het beste bij je past. Samen bereiden jullie het gesprek goed voor.
query_builder 30 min
Sollicitatiegesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek

Jij en het bedrijf bepalen of jullie definitief een goede match zijn. Na afloop van het sollicitatiegesprek belt jouw coach je op om het gesprek te evalueren. Zijn jullie beide enthousiast?
query_builder 60 min
Champagne!

Cheers, je hebt een stage!