Gemakkelijk en snel

Een stage, afstudeerstage of bijbaan vinden. Ben je een bedrijf? Klik rechtsboven!

Voor studenten

Hoe helpen wij jou?

Jouw ontwikkeling staat bij StudentenBureau centraal: wij vinden de stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan die bij je past.

We leren je goed kennen door aandacht te besteden aan jouw persoonlijkheid en competenties. Dit doen we door bij het eerste telefonische contact met jou je te vragen naar jouw interesses, ervaring en eventuele kennis. Daarnaast vragen we je om ons een kort assesment toe te sturen. Tijdens dit eerste telefonische contact zal je gevraagd worden om bij ons op kantoor op intake te komen. Als dit voor jou te ver weg is dan kunnen we eventueel ook een videocall met elkaar inplannen. Na dit gesprek schrijft één van onze consultants een profiel van jou, welke we kunnen gebruiken om een sollicitatiegesprek voor je regelen.

Wij zullen jou ook intensief begeleiden tijdens de sollicitatieprocedure. Nogmaals, wij hebben hier veel ervaring mee en delen onze kennis graag!

Ook tijdens jouw stage- of bijbaanperiode bij één van onze opdrachtgevers blijven we samen met jou werken aan jouw kennis en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door het contact te onderhouden met jou en door je meerdere malen in je stage-of bijbaanperiode te vragen hoe de periode gaat.

Onze dienst is voor jou als student volkomen gratis!

Je stage regel je in 2,5 uur

Vertel ons wat voor stage je zoekt

Vertel ons wat voor stage je zoekt

Bekijk al onze stages, schrijf je gratis en vrijblijvend in en geef gemakkelijk aan welke stages jij leuk vindt.
query_builder 15 min
Telefonisch contact

Telefonisch contact met jouw coach

Je coach belt jou om te kijken hoe wij je kunnen helpen aan een stage.
query_builder 15 min
Kennismaking

Een kop koffie en kennismaking bij ons op kantoor

Je komt bij ons langs, zodat wij kennis met jou kunnen maken. Jouw coach vertelt je meer over onze stages en samen komen we er precies achter welke stage bij je past.
query_builder 30 min
Voorbereiden

Samen je eerste gesprek voorbereiden

Je coach regelt voor jou een sollicitatiegesprek bij het bedrijf dat het beste bij je past. Samen bereiden jullie het gesprek goed voor.
query_builder 30 min
Sollicitatiegesprek

Je gaat op sollicitatiegesprek

Jij en het bedrijf bepalen of jullie definitief een goede match zijn. Na afloop van het sollicitatiegesprek belt jouw coach je op om het gesprek te evalueren. Zijn jullie beide enthousiast?
query_builder 60 min
Champagne!

Cheers, je hebt een stage!