Ik zoek een…
in

Waar wil jij een financieel afstudeerstage?

Afstudeerstage financieel

Hallo beste bezoeker, wat leuk zeg dat je onze website van StudentenBureau gevonden hebt en dat je op zoek bent naar een afstudeerstage in de financiële branche. Wij van StudentenBureau kunnen je hier vast mee helpen! We hebben namelijk al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van bemiddeling met studenten en bedrijven, dit doen we door vraag en aanbod samen te brengen. Schrijf je trouwens ook even in op onze website. Elke week worden er namelijk zo'n 50 nieuwe vacatures geplaatst op de website van StudentenBureau, waaronder oolk financieel afstudeerstages. Echt super handig voor jou, want hierdoor mis je niet alleen geen enkele nieuwe vacature, maar zul jij ook altijd de eerste zijn die op de hoogte is van de nieuwe vacatures.

Hoe vind je jouw financieel afstudeerstage?

Eigenlijk is dit echt super eenvoudig. Hou bijvoorbeeld onze website in de gaten als jij je nog niet hebt ingeschreven. Heb jij je wel al ingeschreven dan krijg je natuurlijk wekelijks vacatures binnen die geplaatst worden. Verder kun je onze social media in de gaten houden en de webpagina voor afstudeerstage in de financiële branche. Als jij een interessante vacature vind dan kun je deze liken, hierdoor krijgt de consultant van de vacature een melding waarna hij of zij met jou contact op neemt binnen 2 werkdagen. Je wordt dan uitgenodigd voor een intake gesprek en zult op sollicitatie gesprek gaan bij het bedrijf. Wanneer beide partijen, student en bedrijf, tevreden zijn over elkaar en enthousiast van elkaar zijn geworden heb jij een afstudeerstage financieel gevonden. Gefeliciteerd!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.