Stage HRM

Op deze pagina vind je alle HRM stages die wij op dit moment voor jou beschikbaar hebben in Nederland. Staat jouw HRM stage er nu nog niet bij? Onze consultants bezoeken iedere dag bedrijven door heel Nederland om te kijken of ze geschikte HBO HRM stages hebben. Laat dus sowieso je gegevens even achter op onze website, dan sturen wij je alle nieuwe HRM stages ook meteen even door.

Hoe vind je jouw HRM stage bij StudentenBureau?

Je kunt bij een HRM stagevacature gemakkelijk aangeven als jij interesse hebt. We vertellen je dan bij ons op kantoor meer over het stagebedrijf en de werkzaamheden en daarna plannen we voor jou een sollicitatiegesprek in als je enthousiast bent. We begeleiden je tijdens het sollicitatieproces met tips en nemen na het gesprek contact met jou en het stagebedrijf op om te kijken of jullie met elkaar in zee willen. We helpen je ook bij de goedkeuring die je vervolgens gaat aanvragen op school. In het gesprek dat wij hebben gehad met jouw toekomstige stagebedrijf hebben wij er al voor gezorgd dat de stage werkzaamheden en het stagebedrijf voldoen aan de eisen van jouw HRM opleiding. Omdat we al sinds 1998 HRM stagiairs helpen bij het vinden van leuke HRM stages, weten we wat de eisen van jouw hogeschool zijn en moet het met de goedkeuring van jouw HRM stage helemaal goedkomen. Onze bemiddeling is voor jou als HRM stagiair helemaal gratis, we vragen je wel om bij ons op kantoor langs te komen voor een intakegesprek.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.