Stage HRM

Hi aanstormend Human Resource Managementtalent. Ben jij op zoek naar een gave stage HRM? Dan ben jij hier op de goede plek. Met veel enthousiasme én meer dan 20 jaar ervaring gaat één van onze stagecoaches namelijk graag aan de slag met het vinden van jouw ideale stageplek.

Een stage HRM met goede begeleiding en met oog op persoonlijke ontwikkeling

Wij weten hoe belangrijk stagelopen is. Tijdens je stage maak je kennis met het vakgebied. Je ziet hoe de theorie die je in de afgelopen jaren hebt opgedaan plaatsvindt in de praktijk. Hierbij is het belangrijk als dit gebeurd onder goede begeleiding, daarom zijn wij altijd op zoek naar stageplekken die begeleiding en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. In de stage zet je de eerste stappen in de wereld van HRM, wel zo handig als dit gebeurd onder goede begeleiding!

Krijg een minimale stagevergoeding van €300!

Naast persoonlijke begeleiding vinden we het belangrijk als een stagebedrijf de stagiair serieus neemt. Stagiairs zijn geen gratis krachten. Stagiairs zijn jonge talenten die met een frisse blik naar bepaalde dilemma’s, uitdagingen of het bedrijf kijken. Daarom vragen we aan alle organisaties waar wij mee samenwerken een minimale stagevergoeding van €300 per maand.

Hoe vind ik mijn stage HRM via StudentenBureau?

Op deze pagina hebben we alle stages binnen Human Resource Management verzameld. Mocht jouw ideale stage er nog niet bij staan, schrijf je dan snel in. Wij zijn namelijk constant in gesprek met nieuwe stagebedrijven die op zoek zijn naar jong talent, óók binnen HRM. Inschrijven kan via de grote blauwe knop in de rechterbovenhoek.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.