Bijbaan financieel

Dus jij bent op zoek naar een financiële bijbaan? Althans dat denken wij doordat je op deze pagina bent beland. Wij hebben speciaal voor jou, om het zo makkelijk mogelijk te maken, alle vacatures die ook maar iets met financiën te maken hebben voor jou op een rijtje onder elkaar gezet. We hopen natuurlijk dat er voor jou een toffe vacature bijzit voor een bijbaan financieel. Mocht dit niet het geval zijn dan kun jij je altijd nog aanmelden op de website zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste vacatures. Of je houdt onze social media kanalen als LinkedIn, Facebook en Instagram in de gaten. Ook op deze kanalen worden regelmatig vacatures geplaatst.

Wat nou als ik wel een leuke vacature heb gevonden?

Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij om, want dat betekent dat er een gave vacature tussen zit voor jou. Bekijk de vacature met gedetailleerdere informatie door erop te klikken. Als je dan ook nog steeds tevreden bent dan kun je op de blauwe knop drukken met “ik heb interesse” erop. Wanneer jij dit doet zal de desbetreffende consultant een melding krijgen en zal jou binnen twee werkdagen contacten. Dit kan via whatsapp, bellen, mailen of op welke manier maar ook waar we jou het beste op kunnen bereiken.

Vervolgens zal jij uitgenodigd worden voor een intake gesprek. Voor dit gesprek dien jij een assessment te maken en op te sturen samen met je cv. Beiden zullen dan besproken worden op het intake gesprek, want wij willen er altijd voor zorgen dat de match tussen bedrijf en student 100% goed is. Als wij vinden dat jij echt een match zal vormen met het bedrijf zullen we jou op sollicitatiegesprek sturen bij het bedrijf waar je voor gesolliciteerd hebt.

Als je op sollicitatiegesprek gaat en jullie zijn beide tevreden over elkaar en de afgesproken werkzaamheden dan kunnen wij jou van harte feliciteren met het feit dat jij in het bezit bent van een bijbaan wat te maken heeft met financiën.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.