25 mei 2023: Dag van de Stagiair

Wie wordt er de volgende keer stagebedrijf- en stagiair van het jaar?

Dag van de Stagiair

De Dag van de Stagiair is een initiatief van StudentenBureau. We willen ervoor zorgen dat de stagiair minstens één dag per jaar in het zonnetje wordt gezet. Stagiairs dragen tenslotte een hoop bij aan een bedrijf. Ze werken vaak aan een specifieke opdracht, doen werk waar het bedrijf zelf niet aan toe komt en hebben vernieuwende kennis. Toch krijgen sommigen niet altijd de waardering die ze wel verdienen. Vandaar dat wij in 2014 hebben besloten om de Dag van de Stagiair in het leven te roepen. Op deze leuke dag hopen we dat alle stagiairs in Nederland even in de spotlights komen te staan.

De Dag van de Stagiair vindt volgend jaar plaats op 25 mei! Weten wie de winnaars van 2022 zijn of op zoek naar meer informatie? Check de website van de Dag van de Stagiair.

Vragen over de Dag van de Stagiair?

Je mag ons gerust bellen of mailen. We vinden het erg leuk om je meer te laten weten over Dag van de Stagiair! Ook dit jaar wordt de Dag van de Stagiair uitgevoerd door:

Afbeelding-rond
Jeffrey Oosterhoff
j.oosterhoff@studentenbureau.nl
073 612 16 14

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.