26 mei 2020: Dag van de Stagiair

Wie wordt er dit jaar stagebedrijf, stagebegeleider, en stagiair van het jaar?

Dag van de Stagiair

De Dag van de Stagiair is een initiatief van StudentenBureau. We willen ervoor zorgen dat de stagiair minstens één dag per jaar in het zonnetje wordt gezet. Stagiairs dragen tenslotte een hoop bij aan een bedrijf. Ze werken vaak aan een specifieke opdracht, doen werk waar het bedrijf zelf niet aan toe komt en hebben vernieuwende kennis. Toch krijgen sommigen niet altijd de waardering die ze wel verdienen. Vandaar dat wij in 2014 hebben besloten om de Dag van de Stagiair in het leven te roepen. Op deze leuke dag hopen we dat alle stagiairs in Nederland even in de spotlights komen te staan. De Dag van de Stagiair zal dit jaar op 26 mei plaatsvinden en we hopen dat zo veel mogelijk bedrijven deze dag zullen gebruiken om hun stagiair even de aandacht te geven die ze verdienen.

Voor meer info ga naar Dag van de Stagiair

Vragen over de Dag van de Stagiair?

Je mag ons gerust bellen of mailen. We vinden het erg leuk om je meer te laten weten over Dag van de Stagiair! Ook dit jaar wordt de Dag van de Stagiair uitgevoerd door:

HWL8DR13wjjGG4CZDsHUGyAmM2w1MKcKs5WAvgu3.png
Brandon Bessem
b.bessem@studentenbureau.nl
073 612 16 14
Douwe van Schie
create@douwevanschie.nl
073 612 16 14

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.