Samenwerking met onderwijsinstellingen

Wij komen graag in contact over een mogelijke samenwerking!

Voor onderwijsinstellingen

Aanbod onderwijsinstellingen

Waar worden jullie studenten een ster in?

Met studenten als onze belangrijkste doelgroep, weten wij hoe belangrijk de praktijk tijdens de studieperiode is. Stages en afstudeerstages dienen steeds meer aan te sluiten bij het bedrijfsleven ten behoeven van de ontwikkeling van de student.

StudentenBureau geeft trainingen en workshops aan studenten door samenwerkingen aan te gaan met verschillende onderwijsinstellingen. Kennisdeling en ontwikkeling staan centraal. Wij passen ons aanbod altijd aan op de behoeften van de geïnteresseerden.

Het trainingsprogramma

StudentenBureau heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van sales, werving, selectie en personal branding. Al die tijd werken wij samen met jong talent. Wij zien als geen ander de toegevoegde waarde van young professionals en monitoren constant waar de behoeften van deze doelgroep ligt. Dat is waarom wij de volgende workshops/trainingen aanbieden:

  • Personal branding
  • Solliciteren
  • Sales - Telefonische acquisitie
  • Sales - Succesvol verkoopgesprek
  • Persoonlijke effectiviteit

Deze workshops en trainingen worden regelmatig gecombineerd met lespakketten en projecten.

Q5Ht27Jq2uwp8tMXpaZA9CeZQBzYOrGFCJqQoXJv.jpg

Personal branding

Een interactieve workshop waarin wij de talenten, kwaliteiten en ambities van studenten vast gaan stellen! Zij kennen zichzelf het beste, maar wij gaan ze helpen met een plan van aanpak zodat ze dit aan anderen kunnen laten zien. Hoe kunnen zij specifieke talenten impactvol presenteren? Dat is wat ze uit deze workshop meenemen!

Solliciteren

Tips over het schrijven van een goede sollicitatiebrief of het maken van een toffe sollicitatievideo (we leven wel in 2021). Hoe zet je een CV het best in elkaar? En hoe kom je zo sterk mogelijk over tijdens een sollicitatiegesprek? Voor het beantwoorden van deze vragen ben je bij ons aan het juiste adres!

Sales

Wellicht ben jij als student de nieuwe Jordan Belfort, maar weet je dit zelf nog niet. Onze salestrainer geeft praktische tips over het houden van een succesvol telefoongesprek. Ook leert hij je meer over verschillende gesprekstechnieken en benaderingswijze tijdens een verkoopgesprek.

Persoonlijke effectiviteit

Tijdens deze training leren we studenten meer over het behalen van successen. En wat zijn successen nou eigenlijk voor jou? Je krijgt hier meer inzicht in hoe je er voor kan zorgen dat jouw activiteiten opleveren wat ze op zouden moeten leveren. Ook timemanagement komt hierbij aan bod.

Hoe ziet deze samenwerking er uit?

Op basis van een oriënterend gesprek bepalen we samen waar de behoeften van jullie onderwijsinstelling ligt. De trainingen zijn los van elkaar beschikbaar, maar er zijn uiteraard ook mogelijkheden om onderwerpen te combineren en toe te voegen.

Er zijn geen kosten verbonden aan onze workshops en trainingen. We vinden het simpelweg té belangrijk om te investeren in de toekomst van young professionals. En dat is wat we hiermee proberen te doen.

Interesse gewekt?

JeffreyihRdkX9IVnSIhCAbbaUzf2uPBsqDAhSlfXklPYbJ.jpg staat je graag te woord over het in gang zetten van een mogelijke samenwerking of over het inplannen van workshops:

Mail: j.oosterhoff@studentenbureau.nl