Ik zoek een…
in

We hebben 10 vacatures voor jou gevonden

Bijbaan communicatie Nijmegen

Je bent op zoek naar een bijbaan communicatie in Nijmegen. Ons jongem enthousiaste team staat graag voor je klaar. Sinds 1998 helpen wij al studenten met het zoeken naar een bijbaan communicatie in Nijmegen. Wij willen dat jij happy bent op de werkvloer, we doen er dus ook alles aan om dat voor elkaar te krijgen.

Jouw bijbaan communicatie in Nijmegen snel gevonden

Wij snappen dat je als student graag wekelijks een biertje wil drinken in je favoriete studentenkroeg. Daarom zorgen wij dat je altijd minimaal €10 salaris per uur verdient. Dat is natuurlijk lekker meegenomen, maar denk ook eens aan de relevante werkervaring die je op doet bij een communicatie bijbaan in Nijmegen. Je hebt een streepje voor op je medestudenten waneer jij later de arbeidsmarkt op gaat, een studiegerelateerde bijbaan staat natuurlijk mooi op je cv! Kan jij niet wachten om van start te gaan? Onze accountmanagers willen graag aan de slag voor je! Meld je even aan bij StudentenBureau, dan kun je een belletje verwachten van ons.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.