Bijbaan sales en marketing

Marketing en sales bijbaan

Dit ga je leren

Tijdens jouw bijbaan ga je meewerken op marketing en sales gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door social media beheer, het maken van leaflets, flyers en andere huisstijl onderdelen en het schrijven en plaatsen van content op de website. Ook ga je evenementen organiseren en ga je blogs, pers- en nieuwsberichten schrijven. Je gaat meewerken aan onderzoeken, zoals een marktonderzoek.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en sales? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs. daarnaast ben je ook verantwoordelijk van een stukje b2b sales. je zal nauw gaan samenwerken met de eigenaar van de organisatie

Dit ben jij

een zelfstandige student die affiniteit heeft met techniek. daarnaast ben je een commerciële student die geen uitdaging uit de weg gaat

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in Beveiliging appratuur en er werken 2 vaste medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken binnen een organisatie met 2 collega’s.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
1+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
kleine organisatie