Outdoor sales bijbaan

Jij gaat aan de slag als outdoor tuinmaterialenverkoper

Dit ga je leren

Ben jij een verkooptalent en heb jij geen zin om de hele dag achter een laptop te zitten? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou!

Als verkoper ga jij binnen een brede functie aan de slag als verkoper van verschillende tuinmaterialen en aanverwante producten. De verschillende taken bestaan uit:
- Adviseren van klanten over de aanschaf van artikelen
- Uitbrengen van offertes en verwerken van orders
- Het helpen van klanten aan de balie en er voor zorgen dat de administratieve afhandelingen op orde zijn
- Je zorgt voor correcte ontvangst, opslag en afgifte van goederen
- Het bijhouden van de voorraad

Geïnteresseerd geraakt in meer informatie of een kennismaking? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan kom je te werken in een team met een winnaarsmentaliteit. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en een commerciële instelling belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en ze te adviseren.

Dus vind jij het een uitdaging om een klant tevreden te houden, heb je een passie voor sales, kun jij goed communiceren en beschik je over een commerciële overtuigingskracht? Dan is dit de bijbaan voor jou!

Dit ben jij

- Je beschikt over een service-klantgerichte instelling
- Staat stevig in je schoenen
- Communicatief vaardig
- Kunt overtuigen
- Leergierig
- Representatief en klantgericht
- Zelfstandig
- 16-24 uur per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in tuinmaterialen en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als erg gezellig.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige collega's