Ik zoek een…
in

We hebben 8 vacatures voor jou gevonden

Bijbaan communicatie Eindhoven

Je bent op zoek naar een bijbaan communicatie in Eindhoven. Super fijn dat je ons opgezocht hebt, wij helpen je natuurlijk erg graag! Wij hebben al sinds 1998 ervaring in onze branche, dus genoeg ervaring om te zorgen dat jij op de juist plek terecht komt. Wij geloven dat wanneer jij op de juiste plek zit, je meerwaarde bied voor een bedrijf.

Jouw bijbaan communicatie in Eindhoven snel gevonden

Maar ook jijzelf kan ontzettend veel leren van een studiegerelateerde bijbaan. Je doet relevante werkervaring op en kan de theorie die je leert tijdens je studie toepassen in de praktijk. Als student wil je natuurlijk ook een beetje kunnen genieten van het studentenleven, daarom garanderen we je altijd minimaal €10 salaris per uur! Al zin om van start te gaan? Schrijf je dan even (gemakkelijk) in bij StudentenBureau, dan kunnen onze accountmanagers meteen aan het werk voor je. Dat doen ze maar al te graag!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.