Ik zoek een…
in

Bijbaan communicatie Amsterdam

Je bent op zoek naar een bijbaan communicatie in Amsterdam. Super leuk dat je bij ons terecht gekomen bent. Ons jonge team helpt je graag (met ontzettend veel plezier) aan een bijbaan communicatie in Amsterdam. Dit doen wij al sinds 1998 en zo'n 1500 keer per jaar! Dus genoeg ervaring om ervoor te zorgen dat jij bij de leukste bedrijven terecht komt.

Jouw bijbaan communicatie in Amsterdam zo gevonden

Door middel van een bijbaan in de communicatie doe jij relevante werkevaring op voor later. Je bereid jezelf goed voor op jouw toekomst, dat kunnen wij natuurlijk alleen maar stimuleren. Daarnaast helpen we je met de voorbereiding op je sollicitatie, het inkleden van je cv en begeleiden we jou wanneer je eenmaal van start bent gegaan met je bijbaan communicatie in Amsterdam. Wat ook leuk om te weten is, je gaat een leuk centje bijverdienen! Wij garanderen dat je altijd minimaal €10 per uur zal verdienen, zo kun je in het weekend ook nog biertjes blijven drinken in je favoriete studentenkroeg! Al enthousiast? Schrijf je gratis en vrijblijvend in bij StudentenBureau!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.