Ik zoek een…
in

We hebben 15 vacatures voor jou gevonden

Bijbaan communicatie Den Haag

Je bent op zoek naar een bijbaan communicatie in Den Haag. Wij vinden het super leuk dat we je kunnen helpen. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om je aan de leukste bijbaan communicatie in Den Haag te helpen, hier zijn we al sinds 1998 in gespecialiseerd.

Jouw communicatie bijbaan in Den Haag snel gevonden

Wij helpen je graag van A tot Z. Denk aan hulp bij het solliciteren, het opmaken van je cv maar ook de voorwaarden die wij aan onze klanten stellen. Zo ga jij altijd minimaal €10 salaris per uur verdienen en hoef je nooit langer dan een uurtje te reizen. Inmiddels al enthousiast geworden? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in bij StudentenBureau! Een van onze accountmanagers zal contact met je opnemen en samen zullen jullie bij de leukste communicatie bijbaan in Den Haag vinden. Hieronder vind je alvast een overzicht met leuke vacatures, wekelijks komen daar zo'n 50 nieuwe bij.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.