Ik zoek een…
in

Bijbaan communicatie Rotterdam

Je bent op zoek naar een bijbaan communicatie in Rotterdam. Yes, leuk dat je hier bent! Ons jonge team staat voor je klaar om je aan de leukste bijbaan van Nederland te helpen! Dit doen wij gratis en vrijblijvend voor je en dit gaat vanzelfsprekend altijd in goed overleg. Wij wilen tenslotte dat jij happy op de werkvloer staat!

Jouw bijbaan communicatie in Rotterdam zo gevonden

Wanneer jij aan het werk bent bij een bijbaan communicatie in Rotterdam doe je ontzettend waardevolle ervaring op voor later. Je hebt een streepje voor op je medestudenten omdat jij al relevante werkervaring op je cv hebt staan. Daarnaast verdien je altijd minimaal €10 euro per uur, dat is natuurlijk lekker meegenomen. Ben jij al enthousiast? Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Bekijk hieronder dan het overzicht van bijbanen communicatie in Rotterdam. Staat jouw dreamjob hier nog niet bij? Zorg dan dat je even een profiel aanmaakt bij StudentenBureau, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe vacatures.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.