Ik zoek een…
in

We hebben 19 vacatures voor jou gevonden

Bijbaan communicatie Breda

Je bent op zoek naar een bijbaan communicatie in Breda. Dat komt super goed uit! Wij helpen jou binnen 2,5 uur aan de vetste communicatie bijbaan in Breda. Wij hebben jarenlange ervaring in onze branche (al vanaf 1998) en weten precies wat een student zoekt.

Jouw bijbaan communicatie in Breda zo gevonden

Als student ben je ontzettend waardevol voor een bedrijf, jij hebt als student een frisse kijk op het bedrijfsleven. Dit hoort niet onbeloond te blijven, daarom garanderen we altijd minimaal €10 salaris per uur. Dat is natuurlijk heel mooi meegenomen, maar denk ook eens aan de relevante werkervaring die jij opdoet bij je bijbaan communicatie in Breda! We helpen je trouwens niet alleen met het zoeken naar een bijbaan, we bereiden je ook voor op je sollicitatie, helpen met je cv en begeleiden je waar nodig. Klinkt dit goed voor je? Bekijk hieronder dan ons overzicht van communicatie bijbanen in Breda! Mocht jouw dreamjob er nog niet tussen staan? Niet getreurd, wekelijks komen er zo'n 50 nieuwe vacatures online op de website! Om als eerste op de hoogte te zijn kun je jezelf alvast inschrijven bij StudentenBureau.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.