Bijbaan Online Marketing

Jij gaat je bezig houden met de online marketing binnen de gezondheidszorg!

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een analytische online marketing bijbaan en lijkt het jou daarnaast interessant om voor een organisatie te werken die nauw samenwerkt met ziekenhuizen? Lees dan snel verder!

De organisatie is gespecialiseerd in het produceren van klinische zondevoeding voor ziekenhuizen. Hun producten worden momenteel gebruikt in alle ziekenhuizen in Nederland en hebben ook al een sterke aanwezigheid in een groot aantal Belgische en Duitse ziekenhuizen. Daarnaast verkopen ze hun producten online in België en Duitsland, waardoor online marketing een cruciale rol speelt binnen de organisatie.

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
✔ Online Marketing
✔ Website optimalisatie en onderhoud / SEO SEA
✔ Google Analytics
✔ Ondersteunende marketing gerelateerde taken

Benieuwd naar meer informatie of geïnteresseerd in een sollicitatiegesprek? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Bij deze organisatie ga jij aan de slag met verschillende marketing gerelateerde werkzaamheden. Jij bent 10 tot 16 uur per week beschikbaar en kan je werkuren rond je persoonlijke rooster plannen.

Dit ben jij

✔ Je volgt een marketing gerelateerde opleiding
✔ Je bent creatief
✔ Je bent energiek
✔ Kennis van de Duitse taal is een pré

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de voeding voor medisch gebruik en er werken 15 medewerkers binnen het bedrijf.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon

Het bedrijf is slecht te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel nodig.

group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Internationaal bedrijf!