Ik zoek een…
in

We hebben 22 vacatures voor jou gevonden

Bijbaan communicatie Leiden

Je bent op zoek naar een bijbaan communicatie in Leiden. Super gaaf dat je bij ons bent beland, wij helpen je namelijk graag! Behalve het aanbieden van super vette vacatures, doen wij graag nog veel meer voor jou. We helpen je goed voorbereid op sollicitatie te gaan, we zorgen dat jouw cv in orde is maar we begeleiden je bijvoorbeeld ook als je eenmaal van start bent gegaan.

Jouw communicatie bijbaan in Leiden snel gevonden

Wanneer je als student een studiegerelateerde bijbaan hebt, heb je een streepje voor op je medestudenten. Je doet tijdens zo'n bijbaan communicatie in Leiden namelijk relevante ervaring op in je toekomstig werveld. Maar wij snappen dat je als student ook graag een centje bijverdiend, het studentenleven kost natuurlijk ook wat. Daarom garanderen we dat jij altijd minimaal €10 salaris per uur gaat verdienen. Kan jij niet wachten om te te beginnen met jouw communicatie bijbaan in Leiden? Wij ook niet! Schrijf je snel in bij StudentenBureau en dan kunnen wij voor je aan de slag!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.