Bijbaan Officemanagement

Als officemanager ben je verantwoordelijk voor het soepel verlopen van kantoorprocessen binnen dit innovatieve bedrijf gespecialiseerd in duurzame kartonnen producten

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een bijbaan waarbij je kunt bijdragen aan een groenere toekomst? Heb jij een uitstekend organisatorisch talent, ben je stressbestendig en heb je een hands-on mentaliteit? Dan heeft hij dé perfecte bijbaan!

Als onderdeel van het innovatieve bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van duurzame kartonnen producten, variërend van bedden tot lampen en van speelgoed tot volledig op maat gemaakte beursstands van karton, ben jij verantwoordelijk voor het soepel verlopende kantoorleven. Jij begint jouw dag natuurlijk met een kopje koffie, zodat hij met een frisse en energieke blik aan de slag kan. Jouw rol als officemanager is essentieel om ervoor te zorgen dat iedereen binnen de organisatie fijn kan werken.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:
- Ondersteunen van diverse kantoorprocessen
- Zelfstandig oppakken en verbeteren van taken
- De telefoon aannemen en klanten of relaties met de juiste collega's doorverbinden
- Zorgen dat het pand er spik en span uitziet
- Administratieve werkzaamheden

Benieuwd naar meer informatie of geïnteresseerd in een kennismaking? Laat dan je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Begin je dag met een kopje koffie en ga met frisse energie aan de slag. Beheer kantoorbenodigdheden, coördineer afspraken en zorg dat alles soepel verloopt. Neem telefoongesprekken aan, verbind klanten door en houd het pand spik en span. Voer nauwkeurig administratieve taken uit en neem initiatief voor verbeteringen. Pas je flexibele werkrooster aan je schooltijden aan. Sluit elke dag af met trots op jouw bijdrage aan een prettige werkomgeving. Klaar voor een bijbaan waar je een groenere toekomst vormgeeft? Laat je interesse achter of bel mij voor meer informatie.

Dit ben jij

- Student met een hands-on mentaliteit
- Uitstekende organisatorische vaardigheden
- Stressbestendig en goed in multitasking
- Enthousiast en proactief
- Bereid om initiatief te nemen en taken zelfstandig op te pakken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in duurzame productie en er werken 16 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als jong en gezellig.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Leuke uitjes