Ik zoek een…
in

We hebben 15 vacatures voor jou gevonden

Bijbaan communicatie Den Bosch

Je bent op zoek naar een bijbaan communicatie in Den Bosch. Yes, wat fijn dat je hier bent! Sinds 1998 helpen wij studenten al aan een bijbaan communicatie in Den Bosch (en dat doen we met heel veel plezier). Wij willen dat jij met een goed gevoel op de werkvloer staat, daar doen wij vanzelfsprekend ontzettend ons best voor!

Jouw bijbaan communicatie in Den Bosch snel gevonden

Wij vinden het belangrijk dat jij erkenning krijgt voor de verfrissende ideëen die jij een bedrijf kan brengen. Daarom garanderen we dat jij altijd minimaal €10 salaris per uur gaat verdienen bij jouw communicatie bijbaan in Den Bosch. Dit is natuurlijk een lekkere bijkomstigheid, maar denk ook eens aan de waardevolle werkervaring die je op doet tijdens zo'n bijbaan. Als laatste staat het natuurlijk ook heel mooi op je cv. Wij zijn in elk geval al helemaal enthousiast over de vacatures die we je kunnen aanbieden. Kan jij ook niet wachten om van start te gaan? Schrijf je dan even kort in bij StudentenBureau, dan scoor jij die baan snel!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.