Bijbaan officemanagement

Je gaat officemanagement taken oppakken bij een boekhoudkantoor!

Dit ga je leren

Ben je op zoek naar een afwisselende bijbaan waarbij je diverse office taken uitvoert en mogelijk wat lichte boekhoudwerkzaamheden oppakt? Dan is deze vacature iets voor jou!

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar een gemotiveerde Office Assistent om het team te versterken. Als Office Assistent ben je verantwoordelijk voor een scala aan taken, variërend van het opnemen van de telefoon en het ontvangen van cliënten aan de deur tot het regelen van kantinezaken en het beheren van office bestellingen.

De werkzaamheden kunnen worden gecombineerd met lichte boekhoudwerkzaamheden, afhankelijk van jouw voorkeur (dit is geen vereiste!). Dit biedt een uitstekende kans om ervaring op te doen in zowel office management als boekhouding.

De functie betreft 2 tot 3 dagen per week.

Wil jij graag veel ervaring opdoen in de fiscale sector bij een super leuk bedrijf? Neem dan snel contact met mij op of reageer op de vacature!

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt jouw werkplanning aan de hand van jouw rooster en bekijkt op de dagen dat je werkt in jouw agenda wat er vandaag op de planning staat. Samen met jouw collega's op de afdeling ben jij verantwoordelijk. Je hebt de drive en de ideeën om complexe uitdagingen aan te gaan en op te lossen.

Dit ben jij

De ideale kandidaat is punctueel, klantgericht en heeft een proactieve houding. Ervaring met office taken is een pré, maar niet vereist. Belangrijker is dat je gemotiveerd bent om te leren en een bijdrage te leveren aan het team.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in administratie en belastingadvies en er werken 11 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Gezellig en informeel
local_bar
Borrels