Bijbaan HR

Ga aan de slag met het werven van elektrotechneuten in de scheepsvaart

Dit ga je leren

Als HR medewerker ga jij op de werving en selectie afdeling zorgen dat het bedrijf beschikt over voldoende elektrotechnische vakmensen, die in de werkplaats en op de scheepswerven alle nieuwbouwprojecten realiseren en/of service verlenen bij de klanten aan boord. Je werkt nauw samen met de bedrijfsleider en de HR Adviseur op de locatie in Werkendam, dit kan eventueel gecombineerd worden met thuiswerken.

Het is een leuke uitdaging waar jij natuurlijk veel kennis kan opdoen maar jezelf ook kan ontwikkelen op het gebied van werving en selectie. Denk bijvoorbeeld aan de in-, door- en uitstroom van een medewerker, het schrijven van vacatures, maar deze dan ook uiteindelijk posten op de social media platformen van het bedrijf. Jouw kennis en ervaring is altijd welkom! Zie jij dat een andere hashtag beter werkt om elektrotechneuten te werven? Geef dat dan vooral aan, jouw input is van uiterste belang! Kortom, het is een zeer veelzijdige en uitdagende HR functie met veel flexibiliteit.

Daarnaast wil jouw werkgever graag dat jij de lead neemt en aangeeft wat je leuk en interessant vindt zodat jij je tijdens deze bijbaan volledig kunt ontwikkelen.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie relevante ervaring op te doen in het wervings- en selectie proces binnen een gaaf bedrijf dat zich begeeft in de scheepvaart industrie. Geen enkele dag ziet er dan ook het zelfde uit. Je begint je dan als het ware door aan te komen op kantoor, je begroet je collega's, pakt een kop koffie en gaat lekker aan de slag. Je wordt begeleid door de HR manager die zelf vele jaren ervaring heeft binnen de HR. Kortom een ideale HR bijbaan voor jou om veel te leren en ervaring op te doen!

Dit ben jij

- Pro-actief
- Doorzettingsvermogen
- Affiniteit met elektrotechniek (geen must)

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de scheepsvaart en er werken 55 medewerkers binnen het bedrijf.
De sfeer is te omschrijven als no nonsens: een combi van hard werken en gezelligheid.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega’s. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima uurloon.
Het bedrijf is niet heel goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is handig.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

group
50+ medewerkers
mood
Open en gezellig
local_bar
Vrijdagmiddag borrel