Ik zoek een…
in

Bijbaan communicatie Arnhem

Je bent op zoek naar een bijbaan communicatie in Arnhem. Wat goed dat je hier bent! Sinds 1998 helpen wij studenten al aan de leukste communicatie bijbanen in Arnhem (en dit doen wij met veel liefde). We hebben genoeg ervaring om te zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt binnen een bedrijf, we willen natuurlijk dat je elke dag happy naar je werk gaat!

Jouw bijbaan communicatie in Arnhem snel gevonden

Jij bent heel waardevol voor een bedrijf, mede dankzij jouw frisse blik en energie. Daar mag een werkgever je best voor belonen! Wij garanderen dat jij altijd minimaal €10 salaris per uur gaat verdienen. Dat is natuulijk lekker meegenomen, maar denk ook even aan de waardevolle werkervaring die je op doet bij jouw bijbaan communicatie in Arnhem. Can't wait to begin? Bekijk hieronder dan het overzicht van bijbanen communicatie in Arnhem. Staat jouw droombaan er nog niet tussen?? Zorg dan dat je even een profiel aanmaakt bij StudentenBureau, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe vacatures.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.