Ik zoek een…
in

We hebben 11 vacatures voor jou gevonden

Bijbaan communicatie Tilburg

Je zoekt een bijbaan communicatie in Tilburg. Super leuk dat je bij ons terecht gekomen bent! Wij weten zeker dat een bijbaan communicatie in Tilburg ontzettend bij gaat dragen aan jouw toekomst. Je doet relevante werkervaring op en zo'n studiegerelateerde bijbaan staat super goed op je cv!

Jouw bijbaan communicatie in Tilburg zo gevonden

Ons jonge, enthousiaste team staat voor jou klaar om je te helpen met het zoeken naar jouw leukste bijbaan communicatie in Tilburg. Dit doen wij al sinds 1998 en zo'n 1500 keer per jaar. Genoeg ervaring dus om te zorgen dat jij op een passende plek terecht komt! Wij snappen dat je als student ook graag een centje bijverdiend zodat je ook nog in het weekend een biertje kan drinken in je favoriete studentenkroeg. Daarom altijd mininmaal €10 salaris per uur. Dit wil jij toch ook? Je kunt hieronder alvast ons aanbod bijbanen communicatie in Tilburg bekijken. Maar als je als eerste op de hoogte wil zijn van de nieuwste en vetste banen, schrijf je dan even in bij StudentenBureau!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.