Bijbaan sales

Tijdens jouw bijbaan zal je dorpen en steden bezoeken om bedrijven te benaderen voor een samenwerking.

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever heeft een nieuw concept bedacht. Hij zal vanaf januari zijn concept lanceren en wil dit doen met de hulp van een commerciële student.

Het bedrijf heeft gemerkt dat het concept alleen goed uitgelegd kan worden als je laat zien wat het is. Jij zal als new business development manager langs de winkels gaan die interessant zijn. Jij zal het product meenemen en ze uitleggen wat het concept is en hoe ze kunnen deelnemen. Elk bedrijf dat zich aansluit is uiteraard een verkoop gerealiseerd door jou!

Deze taken zijn onder andere jouw verantwoordelijkheid tijdens jouw bijbaan:
✔ Het benaderen van lokale bedrijven
✔ Het beantwoorden van vragen van (potentiele) klanten
✔ Het opvolgen van interesse vragen

Een leuke en uitdagende bijbaan die voor elke commerciële student leerzaam is! Mocht je succesvol zijn heb je kansen om mee te groeien met het bedrijf.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij gaat aan de slag om naast jouw studie wat werkervaring op te doen in de verkooprichting. In deze bijbaan ga je intensief samenwerken met de eigenaar van de start-up. Je zal met hem bespreken wat de beste manier van verkoop is en hoe je bedrijven het best kan benaderen.
klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijke eisen voor deze functie. Jij vindt het leuk om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten en om te werken met targets.

Dit ben jij

✔ Commercieel ingesteld
✔ Staat stevig in je schoenen
✔ Communicatief vaardig
✔ Kunt overtuigen
✔ Leergierig
✔ Representatief en klantgericht
✔ Zelfstandig
✔ 1 a 2 dagen per week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de kraamverzorgingsbranche. Ze helpen nieuwe ouders om zo gemakkelijk mogelijk alle benodigdheden te verkrijgen die nodig zijn voor de baby. Dit willen ze doen in combinatie met bedrijven die deze producten kunnen leveren. Er werken momenteel 3 medewerkers en willen dit snel uitbreiden als het concept aanslaat. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken dus een eigen auto is niet mogelijk. Daarnaast zal je veel onderweg zijn en op bezoek zijn bij bedrijven.
group
1+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Start-up met doorgroeimogelijkheden