14 bedrijfskunde afstudeerstages in Utrecht voor jou gevonden

Afstudeerstage bedrijfskunde Utrecht

Je zoekt een bedrijfskundige afstudeerstage in Utrecht. Goed dat je ons gevonden hebt! Wij helpen jou namelijk graag om de ideale bedrijfskundige afstudeerstage in Utrecht te vinden. Uit ervaring weten we dat het vinden van een bedrijfskunde afstudeerstage niet altijd even soepel verloopt, en daarom helpen wij je hier graag bij. Al sinds 1998 zijn wij actief en helpen wij jaarlijks zo'n 1.500 (HBO en WO) studenten met het vinden van bedrijfskunde afstudeerstages in Utrecht. We kennen de eisen vanuit jouw school en kunnnen je daarom de beste afstudeerstages laten zien.

Jouw bedrijfskunde afstudeerstage in Utrecht snel gevonden

Onderstaand vind je een lijst met de bedrijfskunde afstudeerstages die op dit moment beschikbaar zijn in Utrecht. Natuurlijk is het mogelijk dat jouw ideale afstudeerstage er nog niet tussen staat. Schrijf je dan alvast in. Dit is gratis en vrijblijvend ( en dat blijft het ook altijd). Iedere keer als we een nieuwe bedrijfskundige afstudeerstage in Utrecht voor je hebben krijg je een mailtje. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om er als eerste bij te zijn!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.