Afstudeerstage CRM Business Consultant

Je duikt in de wereld van business strategieën en besluitvorming.

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf biedt een geweldige kans om de wereld van business strategy te verkennen als onze volgende Business Consultant Stagiair(e). Ben jij klaar om direct in actie te komen, te experimenteren met business modellen en innovatieve oplossingen te bedenken die echt het verschil maken? Je komt terecht in het hart van dit stagebedrijf, waar je helpt om bedrijven naar succes te leiden met jouw frisse ideeën en strategieën.

Zo ziet jouw dag eruit

In deze belangrijke rol duik je in de wereld van business strategieën en besluitvorming. Je zult aan de slag gaan met grote ideeën, bedrijfsplannen vormgeven en deel uitmaken van een team dat zich richt op het verbeteren van bedrijfsresultaten en het optimaliseren van processen. Verwacht een echte hands-on ervaring met markttrends, klantbehoeften en geavanceerde consulting tools. Tijdens deze stage kan je 2,5 dag meewerken en daarnaast besteden aan je afstudeeronderzoek.

Dit ben jij

✔ Een enthousiaste student die staat te popelen om te leren en vernieuwende ideeën in te brengen.
✔ Passie voor het begrijpen van wat bedrijven succesvol maakt en hoe ze te verbeteren zijn.
✔ Een scherp inzicht in business strategieën en besluitvormingsprocessen.
✔ Teamspeler met een proactieve houding en een creatieve geest.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een consultancy bureau dat andere bedrijven helpt met het ontwikkelen van de juiste business strategie en er werken 9 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel. 

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gaaf kantoor