23 bedrijfskunde afstudeerstages in Arnhem voor jou gevonden

Afstudeerstage bedrijfskunde Arnhem

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde afstudeerstage in Arnhem. Dan ben je aan het juiste adres om geholpen te worden! StudentenBureau helpt studenten net als jij al sinds 1998 bij het zoeken naar de leukste bedrijfskunde afstudeerstages in Arnhem. Hoe pak je dit aan? Hieronder vind je een overzicht met alle bedrijfskunde afstudeerstages in Arnhem op een rijtje die we op dit moment voor je beschikbaar hebben. Zie je nog geen geschikte bedrijfskunde afstudeerstage in Arnhem er tussen zitten? No worries, wekelijks komen er nieuwe afstudeeropdrachten online!

Jouw bedrijfskunde afstudeerstage in Arnhem snel gevonden

Bij alle bedrijfskunde afstudeerstages in Arnhem die wij hebben bij onze klanten krijg je een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Het is volgens ons belangrijk dat jij als student een goede beloning krijgt voor jouw bedrijfskunde afstudeerstage in Arnhem. Natuurlijk zorgen wij ook voor de juiste begeleiding tijdens jouw bedrijfskunde afstudeerstage in Arnhem!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.