13 bedrijfskunde afstudeerstages in Leiden voor jou gevonden

Afstudeerstage bedrijfskunde Leiden

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde afstudeerstage in Leiden. Goed dat je ons hebt gevonden! Natuurlijk helpen we je graag bij het vinden van een toffe bedrijfskunde afstudeerstage in Leiden die goed bij je past. We hebben de nodige ervaring, al sinds 1998 helpen wij studenten met het vinden innovatieve, leuke en uitdagende bedrijfskunde afstudeerstages. Dus ben je op zoek naar een bedrijskunde afstudeeropdracht in Leiden of in de rest van Nederland? No problem!

Jouw bedrijfskunde afstudeerstage in Leiden zo gevonden

Je bent dus op zoek naar een bedrijfskunde afstudeerstage in Leiden. Naast het feit dat wij afstudeeropdrachten in Leiden aanbieden, garanderen we een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Dit bedrag kan nooit lager uitvallen, maar natuurlijk wel hoger! Verder weten we dat jij als student een druk leven hebt. Daar houden we rekening mee, jou afstudeerstaqe in Leiden wordt namelijk in 2,5 geregeld. Mocht op dit moment jouw ideale bedrijfskunde afstudeerstage in Leiden er niet tussen staan? Maak je niet druk, schrijf je gratis en vrijblijvend in! Er worden iedere week zo'n vijftig nieuwe vacatures op de website gezet.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.