Stage of afstudeerstage financieel advies en fiscale administratie

Ondersteun het bedrijf met strategisch analyses en advies

Dit ga je leren

Tijdens deze stage of afstudeerstage leer je bij dit stagebedrijf veel over finance en accountancy. Bij dit adviesbureau staat accuraat werken centraal, maar is er altijd ruimte voor fouten want daar leer je tenslotte van! Het stagebedrijf werkt voor verschillende opdrachtgevers (klein en groot) en doen aan financieel en organisatorisch advies. Denk hierbij aan administratie advies, fiscaaladvies, salarisadvies en ze hebben diverse partners die bijvoorbeeld ook hypotheek advies kunnen geven. Alle expertises hebben ze dus in huis! Jij zal je tijdens jouw stage vooral bezighouden met fiscale administratie en belastingaangiftes, erg leerzaam dus! Tijdens deze stage zal je uitstekend begeleid worden en krijg je de mogelijkheid om een onderzoek uit te voeren. Dit is zowel mogelijk in de vorm van een meewerkstage en afstudeerstage.

Dingen waarbij je gaat ondersteunen:
- Geautomatiseerde administratie controleren en analyseren
- Inzichten verkregen uit je analyse bespreken met je collega's (voor advies richting klanten)
- Advies gesprekken met klanten bijwonen
- Fiscale administratie bijhouden
- Bezig houden met belastingaangiftes

Kortom een gave en leerzame (afstudeer)stage voor iemand met interesse in de financiële consultancy wereld!

Ben jij een afstudeerstagiaire en dus ook opzoek naar een probleemstelling voor je scriptie? Dan zou een procesoptimalisatie goed kunnen passen. Bij deze organisatie zijn al meerdere studenten via ons gestart. Meer hierover kunnen wij onderling bespreken!

Geïnteresseerd of benieuwd naar het bedrijf achter deze vacature? Laat dan je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Samen met het team start je de dag op kantoor in Uithoorn. Jullie nemen de lopende projecten door en bespreken de status daarvan. Jij bent echt verantwoordelijk voor je eigen gedeelte, maar krijgt natuurlijk altijd hulp van de financiële experts die werkzaam zijn binnen het bedrijf.

Geen dag is verder eigenlijk hetzelfde, omdat de analyses die je doet dagelijks verschillen en ook je werkzaamheden binnen de dashboards altijd anders zijn! Een erg gevarieerde stage waarbij het bedrijf ook jouw ontwikkeling erg belangrijk vindt. Laat dus vooral weten wat je graag zou willen leren.

Dit ben jij

✔ Affiniteit met cijfers en admin
✔ Proactief
✔ Leergierig
✔ Niet bang om fouten te maken

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief als financieel adviesbureau en er werken 12 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en open! Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet perse nodig. Het kon echter wel handig zijn afhankelijk van waar jij woont.
group
5+ medewerkers
mood
Platte en informele organisatie
local_bar
Volop doorgroeimogelijkheden!