Afstudeerstage logistiek

Jij gaat een tof logistiek vraagstuk oppakken bij een supply chain specialist!

Dit ga je leren

Studeer jij in de richting van logistiek, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar? Gaat je hart sneller kloppen van transport en kom je uit Utrecht of omgeving? Lees dan snel verder!

Tijdens jouw afstudeerstage ga jij alle logistieke processen in kaart brengen binnen de organisatie en deze processen ga je vervolgens optimaliseren. Je brengt de bottlenecks in kaart en voor deze bottlenecks schrijf je verbetervoorstellen. Aan het einde van je stageperiode heb je het bedrijf geholpen met efficiënter lopende processen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een gezellig praatje met je collega’s. Hierna ga je direct aan de slag met de taken die je die dag moet gaan doen. Voor vragen kun je altijd bij je stagebegeleider terecht. Je stagebegeleider zal altijd bereid zijn om je te helpen met de dingen waarmee je vast loopt. Door jouw kennis van het vak help je het bedrijf met het efficiënter lopen van processen.

Dit ben jij

- Affiniteit met logistiek
- Proactief
- Woonachtig in Utrecht of omgeving
- Je wilt na je afstuderen de arbeidsmarkt op!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de logistiek/transport en er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, ook is deze organisatie internationaal actief. Je komt te werken op een afdeling supply chain met een aantal collega's.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, een eigen auto is niet nodig.

group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Tof kantoor in Utrecht