Afstudeerstage bedrijfskunde Eindhoven

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde afstudeerstage in Eindhoven. Tof dat je om onze hulp vraagt! Wij helpen je namelijk graag bij het zoeken naar een bedrijfskunde afstudeerstage in Eindhoven die aan jou eisen voldoet. Dit doen we al sinds 1998 dus je zou wel kunnen zeggen dat we hier wat ervaring in hebben. Onze ervaring en kennis gebruiken we graag om samen met jou een toffe bedrijfskunde afstudeerstage in Eindhoven te vinden.

Jouw bedrijfskunde afstudeerstage in Eindhoven snel gevonden

Bij alle bedrijfskunde afstudeerstages die bij ons op de website staan, krijg je gegarandeerd een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als student een goede beloning krijgt voor het werkt dat jij verricht tijdens je afstudeerstage. De stagevergoeding is vooraf met het bedrijf afgesproken, natuurlijk kan de vergoeding wel nog naar boven worden bijgesteld (maar niet meer naar beneden). Dit is een van de voorwaarden die wij voor je hebben vaststaan met het bedrijf waar jij je bedrijfskundige afstudeeropdracht gaat maken. Dus: neem hieronder rustig de tijd om door onze bedrijskunde afstudeerstages in Eindhoven heen te scrollen!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.