6 bedrijfskunde afstudeerstages in Den Bosch voor jou gevonden

Afstudeerstage bedrijfskunde Den Bosch

Je zoekt een bedrijfskunde afstudeerstage in Den Bosch. Top dat je ons gevonden hebt! Want wij zijn de beste in ons vak en helpen je graag bij het vinden van een bedrijfskunde afstudeerstage in Den Bosch die goed bij je past. Al sinds 1998 helpen wij studenten zoals jij met het vinden van een uitdagende, toffe en innovatieve bedrijfskunde afstudeerstage. In Den Bosch, maar ook in de rest van Nederland!

Jouw bedrijfskunde afstudeerstage in Den Bosch in no time

Bij al onze bedrijfskunde afstudeerstages in Den Bosch garanderen wij een minimale stagevergoeding van 300 euro per maand. Dit is vooraf afgesproken met onze stagebedrijven. Uiteraard kun je dit in overleg met het bedrijf verhogen, dat ligt natuurlijk volledig aan jouw skills! Je hebt door ons in ieder geval al een mooie stagevergoeding om mee te starten. Bovendien vinden we het belangrijk dat jij je dag vol energie begint. Lang reizen vreet energie en daarom zijn al onze stages maximaal 1 uurtje reizen. Je vindt bij ons dus altijd een bedrijfskundige stage in Den Bosch dichtbij huis!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.