6 bedrijfskunde afstudeerstages in Tilburg voor jou gevonden

Afstudeerstage bedrijfskunde Tilburg

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde afstudeerstage in Tilburg. Uiteraard hebben we verschillende bedrijfskunde afstudeerstages bij jou in de buurt. Weet je al in wat voor bedrijf jij wil gaan afstuderen? Misschien vind je het leuk om bij een groot A merk je bedrijfskundige afstudeerstage in Tilburg te vinden. Of zoek je liever een toffe MKB'er bij jou om de hoek?

Jouw bedrijfskunde afstudeerstage in Tilburg snel gevonden

De studenten die via ons een bedrijfskundige afstudeersopdracht vinden, halen gemiddeld een 8 als eindcijfer. Naast het vinden van een toffe bedrijfskunde afstudeerstage in Tilburg, kan een van onze coaches jou helpen tijdens je afstudeerstage. Het kan natuurlijk voorkomen dat je vragen hebt die wij voor je kunnen beantwoorden. Staat er geen vacature tussen die bij jou past? No worries. Iedere week worden er zo'n vijftig nieuwe vacatures geplaatst. Door je gratis en vrijblijvend in te schrijven, wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwe vacatures.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.