Afstudeerstage bedrijfskunde Breda

Je hebt aangegeven op zoek te zijn naar een bedrijskunde afstudeerstage in Breda. Maar hoe pak je dit nu aan, een afstudeerstage vinden? Want uit ervaring weten we dat het niet altijd even makkelijk is om een bedrijfskunde afstudeerstage in Breda te vinden. Gelukkig kunnen wij jou helpen! Jaarlijks helpen wij namelijk 1.500 HBO- en WO studenten bij het zoek naar een toffe bedrijfskunde afstudeerstage.

Jouw bedrijfskunde afstudeerstage in Breda binnen no time

Wij weten dat het lastig is om een bedrijfskunde afstudeerstage in Breda te vinden. Gelukkig zorgen wij ervoor dat het jou niet veel tijd kost. Je bent namelijk maar 2,5 uur kwijt aan het vinden van je ideale bedrijfskundige afstudeerstage in Breda. Kortom, wij helpen jou binnen no time! Staat jouw ideale vacature er niet bij? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan. Wij posten namelijk wekelijks zo'n vijftig nieuwe vacatures! Heb je nog vragen? No problemo. Je kunt altijd onze accountmanagers bereiken!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.