9 bedrijfskunde afstudeerstages in Den Haag voor jou gevonden

Afstudeerstage bedrijfskunde Den Haag

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde afstudeerstage in Den Haag. Daar kunnen wij jou bij helpen! Uit ervaring weten we dat het vinden van een bedrijskunde afstudeerstage niet altijd makkelijk is. But no worries, wij helpen jou graag! Wij zijn namelijk sinds 1998 gespecialiseerd in het helpen van hoogopgeleide (HBO- en WO) studenten in het zoeken naar een afstudeerstage. We kennen de eisen vanuit jouw school die gesteld worden bij het formuleren van een bedrijfskunde afstudeeropdracht.

Jouw bedrijfskunde afstudeerstage in Den Haag snel gevonden

Je kunt jezelf gratis en vrijblijvend bij ons inschrijven. Gratis? Jazeker, het blijft voor jou altijd gratis. Tevens, door je aan te melden wordt je op de hoogte gehouden van de tofste bedrijfskundige afstudeerstages in Den Haag. Bovendien vinden wij dat jullie, hoogopgeleide studenten, het verdienen om een toffe stagevergoeding te krijgen. Daarom werken wij alleen samen met bedrijven die een minimale stagevergoeding garanderen van 300 euro per maand! Schakel dus snel onze hulp in bij het vinden van een bedrijfskunde afstudeerstage in Den Haag.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.