11 bedrijfskunde afstudeerstages in Amsterdam voor jou gevonden

Afstudeerstage bedrijfskunde Amsterdam

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde afstudeerstage in Amsterdam. Super leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Jaarlijks helpen wij 1.500 HBO- en WO studenten bij het vinden van de tofste bedrijfskunde afstudeerstage in Amsterdam. Natuurlijk hebben we hier al de nodige ervaring in, we zijn namelijk sinds 1998 actief.

Jouw bedrijfskunde afstudeerstage in Amsterdam snel gevonden

Het is niet altijd even makkelijk om een bedrijfskundige afstudeerstage te vinden in Amsterdam, daarom kun je onze hulp wel gebruiken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als je op de juiste plek zit, jij je sneller ontwikkelt tijdens je afstudeerstage. Natuurlijk weten wij dat de student van tegenwoordig het erg druk heeft. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfskundige afstudeerstage in Amsterdam in 2,5 uur is geregeld. Naast het feit dat wij je helpen bij het zoeken naar een toffe bedrijfskundige afstudeerstage, besteden wij veel tijd aan jou als persoon: wie ben je eigenlijk en wat zoek je in een bedrijf? Door in te spelen op deze vragen weten wij de ideale match te maken tussen jou en het bedrijf waar jij een bedrijfskundige afstudeeropdracht gaat maken. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen, zowel voordat we een afstudeerstage hebben geregeld als tijdens je afstudeerperiode. We zijn namelijk in de communicatie richting jou lekker flexibel: je kan jouw coach tijdens je afstudeerstage bellen, Whatsappen, mailen of Skypen.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.