0 bedrijfskunde afstudeerstages in Nijmegen voor jou gevonden

Too bad! Er zijn nu nog geen bedrijven die passen bij jouw wensen.

Maar no worries: iedere week komen er zeker 45 nieuwe vacatures bij. Meteen een melding krijgen als er een vacature online komt? Schrijf je gratis in (het kost je echt niks, alleen een beetje tijd) en mis geen enkele vacature!

Schrijf gratis in

Afstudeerstage bedrijfskunde Nijmegen

Je bent nog steeds op zoek naar een bedrijfskunde afstudeerstage in Nijmegen, en de tijd begint te dringen? Top dat je ons hebt gevonden! Wij helpen je namelijk binnen 2,5 uur aan een toffe bedrijfskunde afstudeerstage in Nijmegen. Wij zitten namelijk al sinds 1998 in dit vak, dus je zou wel kunnen zeggen dat we hier ervaring mee hebben. Natuurlijk gebruiken we die ervaring graag om jou een handje te helpen bij het zokene naar een bedrijfskunde afstudeerstage in Nijmegen.

Jouw bedrijfskunde afstudeerstage in Nijmegen snel gevonden

Doordat wij al jaren ervaring hebben in ons vakgebied kennen wij de eisen die van toepassing zijn op jouw bedrijfskunde afstudeeropdracht. Bovendien helpen we jou bij het formuleren van een bedrijfksunde afstudeeropdracht op HBO niveau. Voordat je aan de slag gaat zal natuurlijk de afstudeeropdracht moeten worden goedgekeurd!;) Hieronder staan de voor jou geselecteerde vacatures. Staat er geen ideale vacature tussen? No problem. Wij zorgen ervoor dat er wekelijks vijftig nieuwe vacatures op de website terecht komen. Om er zeker van te zijn dat jij jouw ideale bedrijfskunde afstudeerstage in Nijmegen niet mis loopt: schrijf je gratis en vrijblijvend in!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.