Creatieve marketing stage

Jij gaat aan de slag met de content creatie van dit bedrijf!

Dit ga je leren

Ben jij een enthousiaste marketingstudent die graag hands-on ervaring wil opdoen? Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de automotive sector en is op zoek naar een gedreven marketing stagiair die zich wil specialiseren in content creatie en implementatie. Als stagiair bij ons bedrijf krijg je de kans om samen te werken met de commercieel manager, die verantwoordelijk is voor de B2C-markt in Nederland.

Als marketing stagiair ga je aan de slag met het ontwikkelen en implementeren van creatieve content voor onze marketingcampagnes. Je zult werken met diverse design programma's en krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden op dit gebied verder te ontwikkelen. Daarnaast verwachten we dat je niet schroomt om de telefoon op te pakken en proactief bij te dragen aan verschillende marketingactiviteiten.

Jouw rol:
- Werken aan content creatie en implementatie voor diverse marketingcampagnes.
- Gebruik maken van verschillende design programma's om aantrekkelijke content te creëren.
- Organiseren van fotoshoots en reclame commercials en ervoor zorgen dat modellen op tijd aanwezig zijn.
- Bijdragen aan de productie van commercials en het creëren van veel videocontent.
- Actief bijdragen aan event management - gewoon doen!
- Up-to-date houden van de websitecontent.
- Creatieve invulling geven aan social media - van creatie en editen tot het schrijven van een social media strategie.

Zo ziet jouw dag eruit

Als marketing stagiair begint jouw dag met het doornemen van de laatste marketingtrends, gevolgd door een strategisch overleg met de commercieel manager. In de ochtend focus je op creatieve contentcreatie met diverse design programma's, waarbij je nauw samenwerkt met het team. Na de lunch ben je niet te verlegen om de telefoon op te pakken en contact te leggen met potentiële partners. De middag staat in het teken van een boeiende social media campagne, waarbij jouw ideeën en feedback een essentiële rol spelen. Na een dag vol afwisseling en uitdaging verlaat je het kantoor met een gevoel van voldoening, wetende dat je een waardevolle bijdrage hebt geleverd aan de marketingactiviteiten binnen de automotive sector.

Dit ben jij

✔ Geïnteresseerd in de automotive
✔ Resultaatgericht, zelfstandig, commercieel, teamspeler, nieuwsgierig
✔ Toekomstige spin-in-het-web en een tikkeltje eigenwijs
✔ Je bent creatief
✔ Veenendaal is max. 45 min. met het OV

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de automotive sector en is het hoofdkantoor in Nederland, waar vele franchises onder vallen. Daarnaast heeft de organisatie ook een vestiging in het buitenland.

Er werken 50 collega's bij de Nederlandse vestiging, waarbij jij komt te werken met de commercieel manager verantwoordelijk voor de B2C markt in Nederland. De sfeer is hierbij te omschrijven als nuchter, gedreven, klantgericht en commercieel. Het is natuurlijk belangrijk dat je jezelf in deze waarden herkent, om tot een goede match te komen.

De organisatie is goed te bereiken met het OV en biedt een nette stagevergoeding. Daarnaast biedt men goede begeleiding op HBO niveau en verder staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

group
50+ medewerkers
mood
Informeel