12 bedrijfskunde afstudeerstages in Rotterdam voor jou gevonden

Afstudeerstage bedrijfskunde Rotterdam

Je bent op zoek naar een bedrijfskunde afstudeerstage in Rotterdam. Wat leuk dat je aan ons hebt gedacht! Jaarlijks helpen wij zo'n 1500 HBO- en WO studenten bij het zoeken naar een bedrijfskunde afstudeerstage in Rotterdam. Aangezien wij sinds 1998 al actief zijn om jou als student aan een afstudeerstage te helpen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de eisen vanuit jouw school en zorgen dat jouw bedrijfskundige afstudeeropdracht op HBO niveau wordt geformuleerd.

Jouw bedrijfskunde afstudeerstage in Rotterdam snel gevonden

Natuurlijk weten we dat jij tijdens jouw bedrijfskundige afstudeerstage in Rotterdam weken lang je uiterste best doet. Bovendien heb je een stuk minder tijd om geld te verdienen bij je bijbaantje, daarom werken wij alleen samen met bedrijven die jou een minimale stagevergoeding van drie honderd euro per maand bieden.Naast het feit dat we jou een stagevergoeding garanderen, besteden wij veel tijd aan jou als persoon: wie ben je en bij wat voor bedrijf wil jij afstuderen? Door deze vragen met jou door te nemen kunnen wij gemakkelijk op zoek gaan naar jouw ideale bedrijfskundige afstudeerstage in Rotterdam. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen, onze accountmanagers helpen je graag, Voor ons is namelijk geen vraag te gek!

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €400 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €400 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.